Menu
MonkeyJam
wo 03 nov 2021

MonkeyJam

Get your strings out, chop some sticks and go bananas!

wo 03 nov 2021
MonkeyJam
Get your strings out, chop some sticks and go bananas!

Let op! Dit is een regulier staand concert dus zonder 1.5 meter maatregel. Je kan dit evenement alleen bezoeken als je in het bezit bent van een geldige ticket i.c.m. een volledig vaccinatie- of herstelbewijs óf een aantoonbare negatieve test die is afgenomen via testenvoortoegang.nl

Worden de maatregelen tussen nu en de aanvang van het concert door de overheid gewijzigd dan houden wij ons aan de dan geldende maatregelen.

De allereerste editie in Metropool was epic! Wat een vibe! Op 3 november keert MonkeyJam terug met een volgende editie. Raap je trommelstokken bij elkaar, slinger je gitaar om je nek, blaas het stof uit je tuba en Come Jam Like Monkeys Do!

De MonkeyJam is een open jamsessie met maar één regel: geen bestaande nummers. Hoe werkt dat? Wikipedia zegt het volgende: een jamsessie is een min of meer spontane, onvoorbereide vorm van muzikaal samenspel; en veel beter kunnen we het niet uitleggen. Iedereen die een muziekinstrument speelt mag meedoen, op basis van improvisatie en creatieve impulsen ontstaan de meest dansbare grooves. De MonkeyJam wordt geleid door muzikanten met jarenlange jam ervaring om ervoor te zorgen dat muzikanten van ieder niveau mee kunnen spelen.

De MonkeyJam Enschede wordt georganiseerd door Colored Monkeys in samenwerking met PAMM Productions en Metropool. Deze maandelijkse jamsessie vindt plaats in het Metropool Muziekcafé. Het evenement is gratis toegankelijk en is een aanrader voor muzikanten die leuke nieuwe lotgenoten willen leren kennen.

Huisband
Iedere editie heeft een eigen huisband, dit maal bestaande uit:

Bass: Rodrick Lodowika
Drums: Daan Olthof
Vocals: Sam de Laat/Rosanne Baars
Gitaar: Yours truly

Over de Colored Monkeys
Colored Monkeys is een muzikale community die creatievelingen met elkaar in verbinding brengt, zodat talent elkaar stimuleert, inspireert en artistieke ambities verwezenlijkt kunnen worden. Colored Monkeys organiseert diverse podiumplekken voor muzikanten, van jamsessies in Enschede, Zwolle en Deventer tot festival stages op BAM! Festival Hengelo en Pukkelpop (België).

wo 03 nov 2021
MonkeyJam
Get your strings out, chop some sticks and go bananas!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!