Menu
do 05 sep 2019
Mozes And The Firstborn + Sports Team
Donders lekkere indie/alternative met nationale helden MATF en het Engelse Sports Team.

Indie double bill galore!

Mozes and the Firstborn heeft sinds allereerste single Skills vele harten verovert met hun krachtige mix van vuige grunge en powerpop. Eerder dit jaar verscheen hun derde langspeler Dadcore die wat ons betreft één van de allerbeste singles van het afgelopen jaar oplevert in de vorm Sad Supermarket Song. Maar ook de rest van Dadcore is onweerstaanbaar evenals de platen die aan Dadcore vooraf gingen.Mozes international.
Sinds het debuut van de band doen ze het goed in Amerika. Kwaliteitslabel Burger Records brengt hun debuut en de platen die volgen uit en MATF bouwt mede door tours kriskras door de States met indie darlings als The Growlers, Unknown Mortal Orchestra en Together Pangea een solide internationale fanbase op. Gelukkig vergeten ze de fanbase in Nederland niet en staan ze eindelijk, voor het eerst sinds 2015, weer in Hengelo!

Sports Team
Een concert van Sports Team bezoeken staat gelijk aan 4 uur pilates en minstens een week bootcamp. De energieke performance van frontman Alex Rice werkt aanstekelijk en deze club uit Cambridge haalt muzikaal gezien de krenten uit de pap van Pulp, Blur en Pavement. Dat uitgekiende dieet levert net geen podiumplaats op in de eindklassering van 25 beste shows op BKS maar de vierde plek die ze kregen toebedeeld door 3voor12 is een voorbode van een topklassering op de internationale podia. Daar scharen we Hengelo gewoon onder. 


Metropool & The Daily Indie

Vanaf beide kanalen kun je de samenwerking tegenkomen in de vorm van interviews, mooie winacties en artikelen over indie acts! Daarnaast kunnen leden van The Daily Indie met een kortingscode voor een mooi prijsje naar het concert.

do 05 sep 2019
Mozes And The Firstborn + Sports Team
Donders lekkere indie/alternative met nationale helden MATF en het Engelse Sports Team.

Gerelateerde events