Menu
My Generation
vr 09 jun 2023
My Generation
Support: Marleen ter Hedde

Een band met een unieke samenstelling. Twee generaties samen in één band met verrassende songs voor iedere generatie mooi. 

Pascal Groot Kormelink schrijft al bijna zijn hele leven mooie songs. Meestal voor andere artiesten. Hans Kerkhoven was altijd al enthousiast over het schrijftalent van Pascal. Hij had er heel veel zin in om samen met Pascal een nieuwe band te vormen. Er lagen genoeg mooie songs klaar! 

Ze zijn hard aan de slag gegaan samen met drummer Vince Groot Kormelink. Een logische keuze om hem erbij te betrekken. Hij heeft een lekkere groove, speelt steady en stuwend. Vince vormt een goed tandem met bassist Hans.  

Na een paar repetities gevolgd door super goed optreden vond de band dat er nog een gitarist bij moest komen. De keuze viel op Renée Burger.  Ze speelt mooie gitaarlicks en slagpartijen. Zo klinken de nummers nog beter.  

Inmiddels staan er 17 songs op Spotify en er volgt binnenkort een nieuwe EP met 4 songs. 

Pascal en Hans zijn er iedere dag intensief bezig en de band maakt zich op om zich te kunnen presenteren aan het grote publiek. Dit jaar zal de band steeds vaker van zich laten horen en vanaf 2024 zijn ze klaar voor het nieuwe festival seizoen. Op 9 juni een primeur in Metropool!

vr 09 jun 2023
My Generation
Support: Marleen ter Hedde

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!