Menu
Nacht van Hengelo Concert
vr 03 jun 2022
Gratis!

Nacht van Hengelo Concert

vr 03 jun 2022
Gratis!
Nacht van Hengelo Concert
Rondé, Son Mieux, CLASSIC, Chris Egbers, DJ Minx

Rondé
De vierkoppige Nederlandse indiepopband RONDÉ brak in 2014 met hun eerste single Run meteen door. Het bleek het startschot van een aaneenschakeling van hoogtepunten voor de band. Inmiddels zijn we zes jaar, meerdere hits en optredens op prestigieuze festivals als Lowlands, Concert at SEA en Appelpop verder en is de band is niet meer weg te denken van de vaderlandse podia en radio. Eind 2020 kwam het viertal met de verrassende popliedjes ‘Get To You’ & ‘Real Feelings’, geproduceerd door Gordon Groothedde, welke samen al miljoenen keren gestreamd zijn. Ook in 2022 zal het viertal van zich laten blijvenhoren, zowel met nieuwe muziek als met hun befaamde energieke liveshows. Kan je gewoon meemaken tijdens het Nacht van Hengelo Concert!

Son Mieux
Popliedjes met een hoofdletter P, de dames en heren van Son Mieux grossieren er in. Liedjes met een goede melodie, slimme hooks, koortjes, handclaps en in elk nummer wel een memorabel momentje waardoor je onbewust die tracks keer op keer opnieuw wil luisteren. En je kan er nog op dansen ook! On-Nederlands goed zeggen ze dan wel eens en daarom heeft dit zestal vast ook een Franse naam gekozen. Hoe dan ook – Faire de son mieux betekent het beste uit jezelf halen en dat is precies wat deze band doet, ook tijdens het Nacht van Hengelo concert. Onweerstaanbaar! 

CLASSIC
Ain't nothing but a party! CLASSIC graaft al jaren in de archieven en haalt alleen maar de lekkerste r&b, hiphop, swingbeat en soul naar boven. Al die klassiekers gooien de heren in één grote mix en jij hoeft alleen nog maar te genieten en te dansen op al dat lekkers. Inmiddels kwamen al duizenden mensen viben op deze altijd gezellige clubavonden die een vaste spot hebben in de agenda van Metropool maar ook buiten stijgt de temperatuur als CLASSIC langskomt. Join in the fun en zorg dat je er bij bent vanavond! 

Chris Egbers
Chris Egbers maakt onthaastende indiepop-songs: liedjes met een kop en een staart, waarin ruimte is om te verdwalen. Geïnspireerd door acts als Bertolf, the War On Drugs en John Mayer maakt Chris muziek die zowel sfeervol als toegankelijk is en die wordt gekenmerkt door zijn stem. Achter de metaforische teksten ligt een dieper verhaal dat versterkt wordt door zijn band: "Aan mijn muziek vertel ik dingen die ik soms niet hardop durf te zeggen, maar die ik stiekem al wel weet." Een enorm talent met knappe liedjes die je misschien nog niet kent maar waar je wel lekker kennis mee kan maken tijdens het Nacht van Hengelo Concert!

Dj Minx
Beat, mod, YeYe, Northern Soul, garagerock, punk, rocksteady, pop en alternative is allemaal te vinden in de overvolle platenkoffers van de immer onberispelijk geklede en geschoeide Dj Minx. Haar klanken schallen over festivalweides, scooterevents, tussen foodtrucks en vliegtuigen en niet zelden in de zalen van Metropool. Vandaag sleept ze haar koffers mee naar het evenementenplein van Hengelo om je verblijf nog aangenamer te maken!

vr 03 jun 2022
Gratis!
Nacht van Hengelo Concert
Rondé, Son Mieux, CLASSIC, Chris Egbers, DJ Minx

Gratis!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!