Menu
NEAL FRANCIS
di 15 nov 2022
NEAL FRANCIS
Onvervalste New Orleans funk, early 70's rock 'n roll en laidback grooves
Support: Boogie Monster

Neal Francis heeft er al een carrière opzitten voor hij met zijn heerlijke solodebuut op de proppen komt en bij die carrière hoort ook een fikse drugs- en alcoholverslaving die bijna roet in het eten gooit. Maar Neal krijgt zijn leven op de rit en neemt met Changes een sublieme plaat op als ode aan zijn muzikale helden. Luister naar Changes en je pikt ze er zo uit: Allen Toussaint, Leon Russell, The Meters, Billy Preston en de onvermijdelijke Dr. John. Zijn helden kunnen trots op hem zijn!De plaat is al 2 jaar oud maar veel kans om de plaat live onder de aandacht te brengen in Europa had Neal niet maar daar komt nu god zij dank verandering in op 15 november. Een avond vol onvervalste New Orleans funk, early 70's rock 'n roll en laidback grooves!

Support: Boogie Monster
In de schaduw van hun geliefde Deventer vind je de poppin’ soul band Boogie Monster: vijf jonge muzikanten met een oude ziel en een liefde voor liedjes. Met een eng strakke liveshow en ijzersterke songwriting overtuigen zij je van één ding: het monster leeft.

De gebroeders Nolle en Beinte Groen (zang en drums), Tom Bloembergen (bas) en Henk Hulzebosch (Hammond, keys) worden in 2021 versterkt door gitaarvirtuoos Jim Zwinselman. Bereid je voor op een stoomtrein van soulvolle vocals, drie koppige blazerssectie en scheurende gitaar en Hammond solo’s.

di 15 nov 2022
NEAL FRANCIS
Onvervalste New Orleans funk, early 70's rock 'n roll en laidback grooves
Support: Boogie Monster

Gerelateerde events