Menu
vr 01 feb 2019
Necrophobic
Support: The Shiva Hypothesis + Anarchos

De geplande weekendtour van Necrophobic wordt vanwege logistieke redenen verplaatst naar februari 2019. De nieuwe datum is vrijdag 1 februari 2019.

Gekochte kaarten blijven gewoon geldig. Ben je toch verhinderd? Dan kun je gekochte kaarten retourneren tot uiterlijk 26 oktober 2018. Voor meer informatie kan je even bellen met 074-2438000 of een mail sturen aan kassa@metropool.nl

Onze excuses voor het eventuele ontstane ongemak.

Zweedse extreme metal.

Daar tekent Necrophobic al een jaar of dertig voor. Het onlangs verschenen, ijzersterke Mark of the Necrogram betekent de terugkeer van een aantal oud-leden. Gitarist en songwriter Sebastian Ramstedt en tweede gitarist Johan Bergebäck zijn er weer bij en ook zanger van het eerste uur Anders Strokirk is sinds 2014 weer onderdeel van de band. Necrophobic had in de loop der jaren al geen moeite om trouw te blijven aan een ouderwets black/death metal geluid, maar met dit album lijkt het alsof er in 30 jaar niks verandert is. En dat is in dit geval een compliment!

85 in de Aardschok.

De score voor de meest recente plaat die zich volgens de rescensent van het toonaangevende magazine kan meten met illustere voorgangers als Darkside en The Third Antichrist. Ook als het gas een beetje terug gaat weet de band nog te boeien, zoals op het hieronder te horen Tsar Bomba. Ken je Necrophobic nog niet maar ben je wel dol op de sound van bijvoorbeeld Dissection en Watain, dan zeker luisteren en afkomen natuurlijk!

Support: The Shiva Hypothesis + Anarchos

More bang for your buck vanavond. Want naast Necrophobic krijg je vanavond nog 2 bands voor je kiezen. Voor beide bands gelden de begrippen hard, bruut en strak als geen ander. Voor The Shiva Hypothesis is de avond extra feestelijk aangezien zij van deze geweldige gelegenheid gebruik maken om hun onlangs uitgebrachte CD live te presenteren. Neem echter vanavond ook zeker werk van Anarchos mee vanuit de merch stand want ook deze band zal het bloed harder laten pompen vanavond. Voorproefjes hieronder, op tijd komen dus!


vr 01 feb 2019
Necrophobic
Support: The Shiva Hypothesis + Anarchos

Gerelateerde events