Menu
Nick & Simon
za 25 mrt 2023
Uitverkocht
Nick & Simon
Nu of ooit afscheidsconcert.
Support: Silke Veld

Nick Schilder en Simon Keizer zullen vanaf voorjaar 2023 stoppen als muzikaal duo. Hierdoor ontstaat er ruimte voor individuele creativiteit en al langer gekoesterde solo-aspiraties. Hun samenwerkingsband bij het maken van televisieprogramma’s zal overigens gewoon gecontinueerd worden.

“NU OF OOIT”
Onder de naam “Nu Of Ooit” zullen Nick & Simon een zeer select aantal afscheidsconcerten gaan geven en in het kader daarvan staan ze op 25 maart in Hengelo voordat ze op een knallende manier eindigen in Ahoy!

Onder de naam “Nu Of Ooit” zal er ook op 4 november 2022 samen met Warner Music een verzamel-cd (3CD) verschijnen met daarop een overzicht van al hun hitsingles door de jaren heen. Uiteraard inclusief de huidige single “Leef de Dag”. In een 2 LP versie van “Nu Of Ooit” komt een selectie van hun grootste hits gelijktijdig op vinyl uit. De mannen zijn voor de laatste concerten ook nog in de theaters te vinden maar wil je de mannen nog in de popzaal zien om mee te dansen en te zingen op alle hits en meer dan is 25 maart één van de laatste kansen die je maar beter kan grijpen!


Support: Silke Veld
Silke Veld is een 23-jarige, Nederlandstalige singer-songwriter. Haar liefde voor muziek begon nadat Silke als 9-jarig meisje had besloten dat ze profvoetballer wilde worden. Dit bleek niet haar sterkste kant, en na vele botbreuken pakte haar moeder haar voetbal af. Silke moest dus op zoek naar een nieuwe hobby en begon met zingen, later gevolgd door songwriting. Silkes muziek heeft een ‘MEAU meets BLØF' achtige sfeer, en gaat over alle normale en minder normale dingen in haar leven waar ze iets bij voelt. Over de wereld, liefde, verlangens, haar kijk op de mens, en hun kijk op haar. Dit alles brengt ze samen met haar band tot leven. 

za 25 mrt 2023
Uitverkocht
Nick & Simon
Nu of ooit afscheidsconcert.
Support: Silke Veld

Gerelateerde events