Menu
Nick & Simon
za 25 mrt 2023
Uitverkocht

Nick & Simon

Nu of ooit afscheidsconcert.

za 25 mrt 2023
Uitverkocht
Nick & Simon
Nu of ooit afscheidsconcert.

Nick Schilder en Simon Keizer zullen vanaf voorjaar 2023 stoppen als muzikaal duo. Hierdoor ontstaat er ruimte voor individuele creativiteit en al langer gekoesterde solo-aspiraties. Hun samenwerkingsband bij het maken van televisieprogramma’s zal overigens gewoon gecontinueerd worden.

“NU OF OOIT”
Onder de naam “Nu Of Ooit” zullen Nick & Simon een zeer select aantal afscheidsconcerten gaan geven en in het kader daarvan staan ze op 25 maart in Hengelo voordat ze op een knallende manier eindigen in Ahoy!

Onder de naam “Nu Of Ooit” zal er ook op 4 november 2022 samen met Warner Music een verzamel-cd (3CD) verschijnen met daarop een overzicht van al hun hitsingles door de jaren heen. Uiteraard inclusief de huidige single “Leef de Dag”. In een 2 LP versie van “Nu Of Ooit” komt een selectie van hun grootste hits gelijktijdig op vinyl uit. De mannen zijn voor de laatste concerten ook nog in de theaters te vinden maar wil je de mannen nog in de popzaal zien om mee te dansen en te zingen op alle hits en meer dan is 25 maart één van de laatste kansen die je maar beter kan grijpen!

za 25 mrt 2023
Uitverkocht
Nick & Simon
Nu of ooit afscheidsconcert.

Uitverkocht!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!