Menu
za 12 okt 2019
Uitverkocht
Nick & Simon

Najaar 2019 zal voor Nick & Simon in het teken staan van hun allereerste clubtour. Eerder dit jaar speelden ze al bij Vrienden van Amstel Live, bevestigden ze hun eigen Ziggo Dome shows en diverse festivals, en nu gaan ze dus een nieuwe live uitdaging aan.

De tour gaat van start op 4 oktober in Paradiso en loopt via TivoliVredenburg, Effenaar, Paard naar Metropool in Hengelo waar op 12 oktober de tour zal eindigen.

Tijdens de clubtour komt, naast de bekende hits, vooral het meer uptempo deel van hun door de jaren heen opgebouwde repertoire aan bod. Leidraad voor de show is om samen een onvergetelijke avond te beleven!Support: Ruben Annink
Ruben Annink laveert tussen de volksmuziek en de Nederpop. De singer-songwriter heeft in de afgelopen jaren zijn plek gevonden tussen de stijlen van Acda & De Munnink, Marco Borsato, Blof, en Guus Meeuwis. De Haarlemse zanger - die zijn carrière als straatmuzikant begon - is op zijn 15e ontdekt door Ali B waarna hij al snel hits scoorde met onder andere Jonna Fraser, Teske en Keizer. Inmiddels heeft De zanger heeft afscheid genomen van de urban muziek en hij heeft zijn eigen sound en stem ontwikkeld, te horen op zijn aankomende EP Helderzien. “Ik wil mensen in mijn wereld verwelkomen”, zegt Annink over zijn muziek.

za 12 okt 2019
Uitverkocht
Nick & Simon

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!