Menu
do 10 sep 2020
Safe show
Nielson (Metropool Open Air)
Akoestische show met Q&A
Dit concert is een SAFE SHOW:
  • Een Safe Show is geboekt om in coronatijden op een veilige manier van live muziek te kunnen blijven genieten! Dus koop een ticket en geniet onbezorgd! Stay safe, see you soon.
  • Safe Shows voldoen aan alle door de overheid gestelde maatregelen om de verspreiding van Covid-19 te voorkomen, zo is er eenrichtingsverkeer op alle locaties.
  • Alle shows zijn seated, waardoor de capaciteit beperkt is. Kaarten zijn enkel verkrijgbaar in de voorverkoop.
Nielson

Nielson heeft afscheid genomen van zijn gitaar en zichzelf weer opnieuw uitgevonden met een nieuwe sound. De nummers klinken en voelen anders, er wordt gebruik gemaakt van elektronische beats en de tracks zijn volwassen en vooral ook eerlijker dan ooit. “Mensen kennen vooral de opgewekte Nielson, maar ik heb ook een donkere kant. Ik wilde met mijn muziek persoonlijker worden, mezelf echt laten zien”. Het resultaat was zijn derde album ‘Diamant’ uit 2018. Dit was een groot succes, het album kreeg de platinum status en in 2019 sloot hij de plaat af met een uitverkochte clubtour.

Inmiddels wordt er ook gewerkt aan nieuw materiaal en daar gaan we vandaag misschien we wat meer van horen op 1 van de mooiste concertlocaties van Nederland! Kaarten haal je hieronder via de links!


Carrousel
We maken gebruik van het carrousel principe. Bij binnenkomst is er een voorgebied met horeca, waar je al versnaperingen kunt halen, die je vervolgens weer kan meenemen naar het theater. Bezoekers van show 2 komen al binnen tegen het einde van de eerste show. Daarom is het belangrijk dat je je houdt aan de aanrij- en vertrektijden, zodat we alles conform de richtlijnen kunnen organiseren. 

Show 1
Aanrijden en parkeerplaats geopend: 16:45u – 17:15u
Deur open: 17:15u
Ontvangst en catering voorgebied
Doorlopen naar zitplekken
Show: 18:45u - 19:45u
Parkeerplaats geopend: : 20:00u - 20:30u

do 10 sep 2020
Safe show
Nielson (Metropool Open Air)
Akoestische show met Q&A

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!