Menu
No Fun At All
ma 03 apr 2023
No Fun At All
Support: Antillectual

Het Zweedse No Fun At All besluit na een jaar of acht dat het tijd is om een punt te zetten achter hun carrière. "We’ve played most parts of the world, and have earned ourselves memories for life. But each thing has it’s time, and we feel that we want to quit while we personally still believe we are a great band." Gelukkig blijkt deze overtuiging toch aan een verandering van inzicht onderhevig en is de band vier jaar later alweer af en aan op podia te vinden. Er worden zelfs weer albums uitgebracht die niet de koers van de geschiedenis zullen veranderen maar desondanks altijd de moeite waard zijn.

Dat geldt zeker voor de plaat die ze in 2022 uitbrengen. Seventh Wave staat bomvol pakkende punksongs waar de band prima mee voor de dag kan komen. De songs passen naadloos in melodische punktraditie waar ook Boysetsfire, Off With Their Heads, Pennywise en Strung Out toebehoren en met die bands was No Fun At All de laatste jaren ook veelvuldig on the road, maar dan vooral aan het andere eind aan de wereld. In 2023 zijn ze dichterbij bij huis te bewonderen, op 3 april in Enschede. Fun verzekerd!


Support: Antillectual
In tegenstelling tot een aantal bands die het lastig vinden om zichzelf te omschrijven heeft Anillectual daar geen enkele moeite mee. Het geheel is melodisch, filosofisch en urgent en qua muzikale invloeden moet je het zoeken bij 90’s skatepunk, 00’s Emo en ‘10’s orgcore. Voeg daar de politieke geëngageerdheid van een band als Crass toe, de authenticiteit van Hüsker Dü en halsbrekende gitaarpartijen in het verlengde van Van Halen toe en je hebt een prima beeld van wat je ongeveer te wachten staat als deze band voor je neus staat! Geen beeld? Check dan hun vierde single hieronder!

ma 03 apr 2023
No Fun At All
Support: Antillectual

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!