Menu
vr 15 mrt 2019
No Wow - Release Show
In de Lift
Support: Black Monsoon + GOODCOOPER | BADCOOPER

No Wow is rauw, fuzzy, met lichtelijk sensuele knipogen richting de Grunge en Elektronica. De Nederlands/Duitse bezetting bestaat uit Stella Polaris (zang/gitaar) Niko Dolle (gitaar) en Thomas Mestriner (drums), en ze opereren vanuit het oosten van Nederland. Na twee jaar live-shows in Nederland en Duitsland, doken ze aan het einde van het afgelopen festivalseizoen de studio in met producer Jurriaan Sielcken.

'Forever is the feather’

In het najaar van 2016 lag er plotseling een mysterieuze brief op de deurmat van Thomas. In een complete KGB/CIA-achtige uitgetypte brief werd hem vriendelijk doch dringend verzocht zijn skills te gaan inzetten voor een nieuw project: No Wow. Zonder verdere overdenkingen sloot hij zich aan bij Stella en Niko, om zich voor te bereiden en te werken aan de uitvoer van een missie die aan het begin van 2019 zijn eerste wapenfeiten gaat plegen.

15 maart is  de officiële release show in Metropool Enschede.

Support: Black Monsoon
Black Monsoon is tegendraads schurende Noise-Grunge. Ze duiken de kelder in, doen de lichten uit en improviseren er op los, zo ontstaan de songs van Black Monsoon. Het trio uit Deventer en Utrecht maakt tegendraadse Noise-Grunge. Sferische samenzang met gruizige gitaren en beukende drums. Geen bassist, geen toetsen, niet moeilijk doen. Twee vrouwen en een man met een afkeer voor netjes en schoon. Vies dus! Niet zo gek hoor, want Sonic Youth, Blood Red Shoes en PJ Harvey zijn de invloeden van Black Monsoon.

GOODCOOPER | BADCOOPER
Deze DJ's zijn alles behalve een retro act. GC|BC draait vooral muziek van de afgelopen jaren. Een spannende mix van garagerock, indie, electronica, krautrock, triphop dance en wereldmuziek, maar alles met een twist. Eigenwijze muziek, waarvan je het merendeel nog nooit gehoord hebt. En alles met een vette groove, en strictly from vinyl.

 

vr 15 mrt 2019
No Wow - Release Show
In de Lift
Support: Black Monsoon + GOODCOOPER | BADCOOPER

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!