Menu
vr 16 nov 2018
Nona + ANNA-ROSE (Popronde Enschede)

Op 16 november daalt de de Popronde neer over Enschede! Uiteraard valt er dan ook wat moois te zien in ons Muziekcafé. Anna-Rose en Nona zijn door de OOR opgenomen als Talents, het elitecorps van de ronde zeg maar en vanavond kan je horen waarom. Een korte kennismaking hieronder, uitgebreid kennis maken kan op 16 november en de toegang is nog eens gratis ook!

Anna-Rose

Anna-Rose (East-Grinstead, UK) en haar band maken spannende, elektronische popsongs waarop je maar moeilijk stil kunt blijven staan. Denk aan Lorde, Tove Lo en MØ; underground met een attitude en met je bontjas in de tram. Check nu alvast de analoge videoclip bij hun single 'ILYF'. En check ze dus vanavond tijdens de Popronde!

Nona

Nona kent haar klassiekers maar staat qua sound ook stevig in het nu. Nona is een getalenteerde zangeres uit het zuiden van het land. Haar rauwe stemgeluid doet denken aan de grote soulzangeressen van weleer. De muziek van Nona wordt sterk beïnvloed door haar eigen persoonlijke smaak. Ze heeft niet alleen een duidelijke liefde voor de classics, maar ook hiphop en pop zijn hoorbaar aanwezig.

vr 16 nov 2018
Nona + ANNA-ROSE (Popronde Enschede)

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!