Menu
Onderstroom
vr 07 jun 2024
Gratis!
Onderstroom
Een bruisende avond vol opkomend hiphop- en r&b-talent uit de regio

Op vrijdag 7 juni is het in Enschede weer tijd voor Onderstroom X Beats & Rhymes, een bruisende avond vol opkomend hiphop- en r&b-talent uit de regio, met acts van alle jaarlagen van de opleidingen Beats & Rhymes, MediaMusic en de Popacademie van het ArtEZ Conservatorium. De line-up bestaat deze editie uit API, Akunna, Kha’Lil, Lotte Lizz, NNADI, No ($) Savant, PERJ en Yuwno.

API
API is een 19 jaar oude songwriter, rapper en producer. Met live-instrumenten en teksten over zijn kijk op actuele onderwerpen, neemt hij je mee op een reis door zijn gedachtes.

Akunna
Akunna is een opkomende rap-artiest die zich laat inspireren door Earl Sweatshirt, ICYTWAT, Kha’lil en Lucki. Hij combineert etherische beats, trap drums en soulvolle melodieën. Het resultaat? Een hele unieke sound.

Kha’lil
Kha’lil, ook wel bekend als Tame, King SVMBA is een rapper geboren in Nederland met Igbo roots. Zijn vader heeft een grote rol gespeeld in het groeien als een muzikant van jongs af aan. Hij is geïnspireerd door een brede variëteit aan muziek: van hiphop tot soul en house. Deze stijlen probeert hij in zijn muziek te verwerken om telkens nieuw geluid te bieden.

Lotte Lizz
Lotte Lizz wil aan haar fans en luisteraars meegeven dat tegenslagen bij het leven horen. Met haar r&b-muziek haalt ze girl empowerment en geweld in relaties naar voren. Ze wil anderen helpen door haar verhaal te delen.

NNADI
NNADI is een artiest, songwriter en producer die zijn liefde voor hiphop zorgvuldig laat samensmelten met zijn eigen interpretatie van r&b en rock. Inspiratie haalt hij uit artiesten als Bakar, Frank Ocean en James Blake.

No ($) Savant
Producer-Poëet No ($) Savant focust zich op het doorbreken van stigma's rondom mentale gezondheid, onder begeleiding van zelf geproduceerde beats die je verrassen met een unieke blend van hiphop, indie en lofi.
 
PERJ
PERJ is de creatieve uitlaatklep van composer en producer Jesper Stam. Bereid je voor om in de duistere hoeken van zijn SD-kaartjes te duiken, waar 808's en aziatische trap voortleven.

Yuwno
De Zwolse rapper Yuwno heeft sinds hij zich kan herinneren de drang om te schrijven over de realness van het leven en daarbij gaat hij geen enkel thema uit de weg. De rapper richt zich niet op aanbidding van geweld, geld en dure auto’s, maar wil zijn luisteraars juist inspireren met een positieve en hoopvolle message.

vr 07 jun 2024
Gratis!
Onderstroom
Een bruisende avond vol opkomend hiphop- en r&b-talent uit de regio

Gratis!

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!