Menu
Oogst Festival – Groei editie
za 15 jul 2023
Oogst Festival – Groei editie
Gratis toegankelijk festival voor jong en oud met muziek, cultuur en creativiteit.

Bekijk hier het volledige tijdschema!

Op 15 juli laat creatieve broedplaats Oogst zich weer van de beste kant zien en wordt iedereen uitgenodigd voor het tweede festival in de reeks van gratis toegankelijke Oogst festivals: De GROEI editie!

Vanaf 14:00 uur kan je genieten van diverse muzikale stijlen. Van de roots, ska en rocksteady van Change The Mood wordt moeiteloos overgeschakeld naar de classic rock van R.A.T. om vervolgens ook nog eens te stuiteren op vette 70’s funk vol groove van Supermoon en te bouncen op de donkere hiphop van het uit Zwolle afkomstige Zwaretewater. Tussen de optredens door schallen er fijne platen uit de Mobielvinyl dus weinig tot geen rust voor je onderdanen.

Voor de jongste generatie festivalgangers is er minidisco in de bus want daar wil ieder kind natuurlijk even koekeloeren en dan kan je dus ook gelijk voetjes-van-de-vloeren. ’s Avonds verzorgt Stichting in Wording een Grotemensendisco in het rode gevaarte, Mercuroid draait in de bus als afsluiter van het festival!

Ook de andere vaste gebuikers van Oogst zetten de deuren weid open: kom je eigen plantjes zaaien bij Aquaphonics of laat je door de Accubunker informeren over alles rondom het bouwen van je eigen thuisbatterij of kom je eigen feestje bouwen in de Blackbox van Trimotion! Met Zonder Jas is van de partij om met iedereen die dat maar wil megagrote bellen te maken om ze vervolgens vrij te laten dartelen over het terrein. Natuurlijk komt bij Oogst ook de inwendige mens aan zijn, haar of hen trekken: de bar is geopend en er zijn ’t Smelt en Holy Pasta aanwezig met allerhande lekkers.

Redenen genoeg dus om op 15 juli te zorgen voor een uitstekend humeur. Zet koers naar Broedplaats Oogst, middenin het Hengelose Hart van Zuid en kom je verwonderen, samen met vrienden en familie, over wat er allemaal kan!
za 15 jul 2023
Oogst Festival – Groei editie
Gratis toegankelijk festival voor jong en oud met muziek, cultuur en creativiteit.

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!