Menu
Oogst Live: Plain Talk + Géonne Hartman
vr 19 apr 2024
Oogst Live: Plain Talk + Géonne Hartman
Stichting in Wording en Metropool presents

Op vrijdag 19 april is het tijd voor de eerste editie van Oogst Live. Tijdens dit event slaan Metropool en Stichting in Wording de handen ineen voor een avond waar een aan Hengelo gerelateerde act optreedt én eentje ‘van buiten’. Het doel is het creëren van een speelplek en uitwisseling met acts van buiten de regio. Entree is gratis.

Deze eerste editie worden bezoekers getrakteerd op songwriter-duo Plain Talk en de Utrechtse singer-songwriter Géonne Hartman.

Plain Talk
Plain Talk is een songwriter-duo geworteld in openheid en verbinding. De twee songwriters HSTR en Ellis Newman, die allebei al hun muzikale weg vonden als soloartiest, bundelen hun krachten in dit openhartige project. Zoals de naam van het duo al doet vermoeden, ontstaat hun muziek uit een goed gesprek. Met hun nummer sporen ze de luisteraar aan om een connectie op te zoeken met zowel de muziek als met elkaar.

Géonne Hartman
Géonne Hartman is een singer-songwriter uit Utrecht. Met haar muziek neemt ze je mee op een grillige reis naar een droomlandschap gecreëerd door verrassende melodieën. De vaak poëtische teksten verbindt ze met haar heldere stem. Géonne bracht in 2022 haar debuutalbum uit. Tijdens de winter van ’22 en ’23 deed ze een supporttour voor de band Elephant. De 28-jarige singer-songwriter maakt intieme, onconventionele, folky indie. Momenteel is ze bezig met het opnemen van haar tweede album.

vr 19 apr 2024
Oogst Live: Plain Talk + Géonne Hartman
Stichting in Wording en Metropool presents

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!