Menu
Open Mic
wo 23 nov 2022
Open Mic
Twents Songschrijvers Gilde

Het Twents Songschrijvers Gilde bestaat in 2022 tien jaar! Dit jubileum vieren we tijdens de Open Mic avond op woensdag 23 november in het geheel vernieuwde Muziekcafé van Metropool Enschede.

De avond wordt om 20:30 geopend door Arthur Adam, oprichter van het Twents Songschrijvers Gilde, die een aantal van zijn songs zal spelen. Daarna verandert het Metropool Muziekcafé in een open podium voor iedereen die zelf muziek schrijft. Ook jij kunt laten horen wat je in je mars hebt! Jong, oud, beginner, gevorderd? Het maakt niet uit, iedereen mag meedoen. Enige vereiste is dat je de liedjes die je speelt zelf geschreven hebt. Vanaf 20.30 uur ligt de opgavelijst klaar om in te vullen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om lekker te komen luisteren naar het moois dat anderen geschreven hebben!

Het Twents Songschrijvers Gilde is een verbond van singer-songwriters uit Twente en omstreken. Het Gilde organiseert en programmeert optredens van singer-songwriters op evenementen en festivals en organiseert vanaf januari 2023 elke 4e woensdag van de maand een Open Mic in Metropool Enschede. Het Gilde beoogt de krachten van de Twentse singer-songwriters te bundelen. Sinds 2022 is het Twents Songschrijvers Gilde een vast onderdeel van het Talentontwikkelingsprogramma Metropool The Works. Het Twents Songschrijvers Gilde werkt hierin samen met Metropool, Concordia en het Wilminktheater.

wo 23 nov 2022
Open Mic
Twents Songschrijvers Gilde

Gerelateerde events