Menu
PAIN + Ensiferum
za 07 okt 2023
PAIN + Ensiferum
I AM TOUR

Peter Tägtgren is een muzikale alleskunner. Als veelgevraagd producer en frontman van Hypocrisy schoot de afgelopen zes jaar het touren en spelen met zijn industrial metal project PAIN erbij in maar daar komt met de I AM tour gelukkig verandering in! Wat ooit startte als eenmansproject van Peter Tägtren in 1996 is inmiddels uitgegroeid tot een volledige band met Sebastian Tätgren op drums, Jonathan Olsson opbas en Sebastian Svalland op gitaar.

Voor de fans van de band is het lange wachten eindelijk over en kan er weer uitgekeken worden naar een energieke live show waarbij favorieten als Shut your Mouth, Same Old Song, End of the Line, Call Me én nieuw werk waaronder vanzelfsprekend single Party In My Head die ook weer de typische Tärtgren signatuur heeft die PAIN zo geliefd maak en nadrukkelijk smaakt naar meer.

Het wordt sowieso een memorabele avond voor liefhebbers van het betere beukwerk want als special guest komt Ensiferum mee tijdens deze tour en dus ook op 7 oktober in Hengelo!



Special guest: Ensiferum
Uit verschillende subgenres, waaronder black, death en folkmetal distilleert Ensiferum sinds 2001 hun eigen sound waarmee ze inmiddels zijn uitgegroeid tot absolute voorhoede van alles in metal wat symfonisch en vooral episch klinkt. Het levert ze een trouwe schare fans op, volle zalen en festivalweides en lovende recensies. een special guest die niet alleen muzikaal tot de verbeelding spreekt dus deze avond!

za 07 okt 2023
PAIN + Ensiferum
I AM TOUR

€33,00(vvk)

Avondkassa € 36,00
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!