Menu
za 13 okt 2018
Paul Carrack
I.s.m. Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede
Support: Tessa Belinfante

Let Op! Dit is een seated show en de zitplaatsen zijn geplaceerd. Hoe eerder je je tickets bestelt hoe meer keuze je hebt.


Ken ik die niet ergens van?

Paul Carrack heeft solo zeker enkele hits gescoord. Don’t Shed A Tear en When You Walk In The Room zijn goede songs en bovendien ook nog eens uitermate radiovriendelijk dus hoor je ze met regelmaat op de radio voorbij komen. Dan zegt de dj altijd keurig dat Paul dat heeft gezongen. Maar Paul heeft nog veel meer hits de ether in gezongen met of voor anderen. Met het eerste nummer dat hij zong en schreef was het gelijk raak. Paul zingt How Long gelukkig nog steeds!

Elton John, Eric Clapton, Squeeze, Roxy Music, The Eagles, Diana Ross en The Smiths

Allemaal maken ze op de een of andere gebruik of werken ze samen met de muzikant. Diana Ross en The Eagles nemen werk van hem op, hij speelt piano op de debuutplaat van The Smiths en tourt met Clapton. Delijst is echter haast eindeloos. Paul is ook een tijd de stem van Mike + the Mechanics en scoort wereldwijde monsterhits met The Living Years, Over My Shoulder en Silent Running. Een van de mooiste liedjes neemt hij op met Squeeze en die hoor je hieronder. Ga je vanavond naar Enschede dan hoor je ongetwijfeld nieuw werk (Carrack heeft nog veel inspiratie en is een begenadigd songwriter) maar vooral ook veel nummers die inmiddels als evergreen kunnen worden bestempeld. Paul zingt ze allemaal zelf met zijn unieke stem en dat is werkelijk een genot om te ervaren!

Support: Tessa Belinfante

Met een unieke blend van melancholie en optimisme tekent singer-songwriter Tessa Belinfante voor een kraakhelder en wonderschoon fris popgeluid. Tessa Belinfantes stem is een poort naar haar hart en soul. Ze neemt je mee op een interessante reis door haar leven en maakt daarbij gebruik van een uiterst getalenteerde band die haar stem versterkt met strakke beats, bas en ingenieuze gitaarriffs.

Haar optredens in het voorprogramma van Paul Young bleven niet onopgemerkt. Podiuminfo.nl schreef er het volgende over: "De indruk die Tessa achterlaat is in een woord imponerend te noemen. Het catchy popliedje waar de band mee opent toont direct een zeer fijne energie. Deze zet zich door gedurende de hele set. Het optreden is strak en blijft interessant tot aan de laatste noot. Tessa Belinfante beschikt over platina stembanden en zingt met het grootste gemak. Het af en toe aan Sinead O'Connor doen denkende stemgeluid is voor de hele zaal het cadeautje van de avond en zal niet snel worden vergeten.”

za 13 okt 2018
Paul Carrack
I.s.m. Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede
Support: Tessa Belinfante

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!