Menu
vr 22 mrt 2019
Pestilence - Consuming Impulse anniversary
Reduced To Ashes European Tour 2019
Support: Bleeding Gods + Magnacult
Uit Enschede in Enschede

Want hoe je het ook wendt of keert, Patrick Mameli is Pestilence. De constante factor, de alleenheerser, het brein achter deze legendarische band. Pestilence legt de lat hoog vanaf het begin. Als in 1988, na het verschijnen van twee demo’s, debuut Malleus Maleficarum verschijnt ligt de lat voor iedereen die iets met metal doet in één keer een stuk hoger. De lat wordt vervolgens door de band zelf nog een keer hoger gelegd in 1989 met de release van Consuming Impulse. Een instant klassieker de het thrash geluid van de voorganger verrijkt met veel, maar vooral brute death metal. Goed nieuws: de klassieker komt vanavond in volle glorie voorbij, want de plaat staat integraal op het programma!

Reünie?

Daar doet Mameli niet aan. Pestilence is een entiteit op zich. Vanavond zie je in Enschede dus Pestilence anno 2019. En dat Pestilence komt nog altijd harder dan een stormram door een glazen deur. Naast een integrale uitvoering van de klassieker ook andere favorieten van fans en Mameli zelf. Wij hopen op deze, maar gaan ook hard op de rest van de indrukwekkende catalogus. Bij voorbaat een epische avond, bij zijn al je iets met metal hebt!


Support: Bleeding Gods
Als je met regelmaar een death of black metal plaatje in je playlist hebt staan maar nog niks van Bleeding Gods dan kan je daar maar beter snel eens verandering in brengen want met Dodekathlon rammen ze toch maar een fijne plaat in je smoel. Maar dat kan je vanavond zelf ook horen, wees wel op tijd bij de merchstand als je de plaat mee naar huis wil nemen!Support: Magnacult
Een band die al weer een tijd meeloopt inmiddels en één van de weinige metalbands die bruut is met een goede groove. Hun laatste album kwam in 2017 uit dus we hopen op nieuw werk vanavond maar als we veel werk van Infinitum voor de kiezen krijgen dan hoor je ons ook niet klagen!

vr 22 mrt 2019
Pestilence - Consuming Impulse anniversary
Reduced To Ashes European Tour 2019
Support: Bleeding Gods + Magnacult

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!