Menu
za 06 okt 2018
Pierce Brothers
Support: Soham De
Van winkelstraat naar wereldtournee.

Een paar jaar geleden zag je deze tweeling nog op straathoeken in thuisstad Melbourne. Opvallende verschijningen want naast tweeling ook nog een allebei een beste bos haar. Ze zien er misschien relaxed uit maar als ze spelen is het allemaal behoorlijk energiek. De mix van folk en pop gaat er in elk geval in als koek en de straathoek wordt verruild voor internationale podia.

Mondharmonica en didgeridoo

Jack en Pat spelen er op. Beide broers spelen meerdere instrumenten en dat maakt de optredens van The Pierce Brothers boeiend en afwisselend. Grootste troef blijft echter hun samenzang die perfect op elkaar is afgestemd. Pinkpop ging al plat, Lowlands heeft de broers al gehad en tijdens de komende tour zijn The Pierce Brothers meer dan welkom in Hengelo!

Support: Soham De

De jongen komt er wel. Soham De is een jonge singer-songwriter die je al voorbij kon zien komen op zo ongeveer elk onderdeel van de BBC. In Engeland vallen steeds meer mensen voor het geluid van deze jongeman maar Soham De wil ook vaste voet aan het Europese land. Dan komt een tour met The Pierce Brothers dus als geroepen. Laat je verrassen vanavond!


 

za 06 okt 2018
Pierce Brothers
Support: Soham De

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!