Menu
Pip Blom
za 06 apr 2024
Pip Blom


De indierockformatie Pip Blom komt uit Nederland, maar maakt internationaal faam. Met een energieke podiumpresentatie waar het spelplezier vanaf spat en liedjes die als oorwurmen in je hoofd blijven hangen, stond de groep al op festivals van Best Kept Secret (Nederland) tot Glastonbury (Engeland) tot Iceland Air (IJsland) en vulde de band zalen van Groningen (Vera) tot London (100 Club) tot New York (Mercury Lounge).

Al sinds de oprichting in 2016 wordt de groep niet alleen lovend door het publiek, maar ook enthousiast door de media onthaald. Dat was zowel het geval bij debuutalbum Boat uit 2019 als bij opvolger Welcome Break in 2021.

Inmiddels is derde langspeler “Bobbie” verschenen waarop Pip Blom zichzelf opnieuw uitvindt. Gebleven zijn de ‘catchy popsongs with a twist’, maar waar het oude materiaal helemaal op gitaren dreef, spelen nu ook synthesizers, samples en computers een rol. Een nieuwe sound, zonder de aantrekkingskracht en kenmerken van de oude te verliezen.

Ze zijn dun gezaaid, Nederlandse bands in de alternatieve hoek met internationale allure maar Pip Blom kunnen we daar moeiteloos onder scharen. Een band om vooral ook op de vaderlandse podia te koesteren dus en dat kan je doen op 6 april in Hengelo!


• Jasper Leijdens (Kink): "Pip Blom 3.0"
• The Revue: "An electrifying rocker.”
• The Most Radicalist: "A vivacious pop banger"
• Marc Riley (BBC 6Music): “It is FAB”

za 06 apr 2024
Pip Blom

€18,00(vvk)

Avondkassa € 21,00
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!