Menu
vr 10 jan 2020
Plork & De Aannemers - extra afscheidsshow
"Eindelijk stoppen ze ermee"

Extra afscheidsconcert Plork en de Aannemers!
Wegens overweldigende belangstelling, smeekbedes en omdat Plork & de Aannemers in januari waarschijnlijk toch niks te doen hebben vanwege vorstverlet plakken ze er nog een afscheidsconcert voor. De show op zaterdag is al uitverkocht, deze extra show op vrijdag 10 januari is dus Γ©cht de laatste mogelijkheid om de mannen op een podium in actie te zien!
Dus voor iedereen die voor de andere uitverkochte show achter het net heeft gevist of iedereen die gewoon nog een keer wil: grijp je kans!

Eindelijk stoppen ze er mee!
Aan alles, behalve een cirkel, komt een eind en na 16 jaar hebben Plork en de Aannemers besloten om met hun werk als beroepsmuzikant te stoppen. Door de aantrekkende bouw en krapte op de arbeidsmarkt zien ze hun kans schoon om van hun hobby, het bouwen van huizen, hun fulltime beroep te maken! Maar voor het zover is komen de metselaar, stukadoor, timmerman en een (B)aardige idioot nog even een feestje bouwen om hun definitieve afscheid van de podia te vieren op 11 januari!Support: Ellys
Sinds de oprichting van Ellys in 2010 speelt de band bekende en minder bekende covers. Van de 60’s tot aan nu en van pop tot rock, alles kan. Met haar akoestische setting, meerstemmige zang en een eigen invalshoek zijn de covers die Ellys speelt herkenbaar, maar altijd net even anders.

Van Pink Floyd en Creedence Clearwater Revival tot aan Iron Maiden en AC/DC, Ellys speelt het allemaal, maar dan op haar geheel eigen verrassende wijze. Een band waar je rustig naar kunt kijken en van kunt genieten, maar ook een band waarbij de heupen zo nu en dan flink in beweging komen. Kortom, een verrassende akoestische act waarbij genieten van muziek tot een kunst verheven is.

vr 10 jan 2020
Plork & De Aannemers - extra afscheidsshow
"Eindelijk stoppen ze ermee"

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!