Menu
Pop College Tour
wo 23 mrt 2022
Pop College Tour
Discover New Talent!

Voor dit evenement hoef je je niet te testen voor toegang. Worden de maatregelen tussen nu en de aanvang van het concert door de overheid gewijzigd dan houden wij ons aan de dan geldende maatregelen.

In Pop College Tour krijgen de beste onbekende bands van zes Nederlandse conservatoria de kans om zich samen te laten ontdekken.


Het diepe in en touren maar! In 1 week trekken zes zorgvuldig geselecteerde bands van poppodium naar poppodium om zich te presenteren aan publiek, podia en industrie om nieuwe speelplekken te veroveren en zich in de kijker te spelen. In 6 x 20 minuten speeltijd nemen de bands je in sneltreinvaart mee in verschillende genres en energieën. Elke dag heeft een andere afsluiter, namelijk de lokale band van die avond.

Wil je daarna meer zien? Volg de band als fan of boek ze op je eigen podium. Te ontdekken zijn: noa and a band called S.A.M. (Codarts Pop Rotterdam), Lance Priester (Fontys Rockacademie Tilburg), JOBIM (Conservatorium Haarlem), Oh Whale (ArtEZ Popacademie Enschede), Cloud Cafe, (Conservatorium van Amsterdam Popafdeling) en LOE. (HKU Utrechts Conservatorium Jazz & Pop).

Op initiatief van de ArtEZ Popacademie in Enschede, sloegen zes conservatoria en zes poppodia al snel de handen ineen om bands buiten hun eigen stad te laten spelen, met als doel, recht vanuit de essentie: spelen om meer te kunnen spelen!

Op woensdag 23 maart is Pop College Tour in Enschede! 

wo 23 mrt 2022
Pop College Tour
Discover New Talent!

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!