Menu
Popronde
vr 17 nov 2023
Popronde

20:30 uur Yaro Mila 
22:00 uur Abel 
23:30 uur Hiqpy 

Rondreizend festival Popronde Nederland trekt op vrijdag 17 november door het centrum van Enschede. Ga mee op muzikale ontdekkingstocht langs toffe locaties in het centrum van Enschede en laat je verrassen door de muziek van de Popronde 2023 selectie!

Vanzelfsprekend doen wij ook mee, er zijn drie acts te bekijken in het Muziekcafé die we hieronder kort aan je introduceren.

Check voor alle deelnemende locaties en het volledige programma de site van Popronde, check in ieder geval bij ons Yaro Mila, Abel en Hiqpy! Wat je ook checkt: Komen! Leuk, en nog gratis ook!

Yaro Mila
Yaro Mila is avant-garde pop. Loud, rebellious, fierce and at the same time sugary sweet hyperpop music. Fusing together punk guitars with hammering beats and digital synths to escape together. In Yaro’s musical candy store you can taste the sweet flavours of Britney Spears, the sourness of mother Gaga’s early work and Dorian Electra’s aftertaste.


Abel
Abel (25) is een artiest uit Arnhem. Vorig jaar bracht hij zijn debuutalbum “Lege Zaal” uit. Op het album brengt hij zijn leven op authentieke wijze in kaart. Zijn eerlijke teksten vormen een kwetsbaar maar krachtig geheel over liefde, verandering en volwassen worden. Zijn sound valt het best te omschrijven als alternatieve, jazzy hiphop.


Hiqpy 
Wat als Kurt Cobain en Ariana Grande samen een Pokémon zouden krijgen? Ja, dan krijg je zo ongeveer een Hiqpy. 
Het 4 koppige beestje is speels en ietwat eigenwijs. Superkracht: Spuwt vlammetjes van galmende adlibs en fuzzy gitaren.


vr 17 nov 2023
Popronde

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!