Menu
Popronde Enschede
vr 01 apr 2022
Popronde Enschede
GIRLSGIRLSGIRLS + NONCHELANGE + LE MOTAT

Popronde Enschede wordt ingehaald op vrijdag 1 april 2022. Rondreizend festival Popronde Nederland trekt op vrijdag 1 april 2022 door het centrum van Enschede. Ga mee op muzikale ontdekkingstocht langs toffe locaties in het centrum van Enschede en laat je verrassen door de muziek van de Popronde 2021 selectie!

Popronde Enschede zou oorspronkelijk plaatsvinden op vrijdag 19 november 2021. Gelukkig hebben we een nieuwe datum gevonden en kan dit Popronde feestje alsnog plaatsvinden. De acts zijn onderdeel van de Popronde selectie van 2021. Van 17.15 uur tot 00.15 uur zetten we Enschede op zijn kop met heel veel toffe shows! Zien we je dan?

Een passe-partout koop je voor 5 euro via de ticketbadge, deze geeft je toegang tot alle shows die dag. Had je al een kaartje voor Popronde Enschede gekocht, dan is die gewoon geldig op 1 april.

Bij ons zie je gedurende deze te gekke avond optredens van GIRLSGIRLSGIRLS, Nonchelange en Le Motat

GIRLSGIRLSGIRLS
GIRLSGIRLSGIRLS is er om iedereen aan te leren dat je niet bang hoeft te zijn om te doen waar je blij van wordt, fuck wat mensen van je denken. Iedereen verdient een scene waar je kan zijn wie je bent, en kan doen wat je wil doen. Doe wat je wil, maar doe het met GIRLSGIRLSGIRLS.

Nonchelange
NONCHELANGE AKA Maarten Hutman (26) is producer en rapper/zanger van Nederlandse rap-georiënteerde indiepop. Momenteel werkt NONCHELANGE aan zijn debuut album dat hij volledig zelf produceert. NONCHELANGE is te zien in VPRO/3voor12's Muziekstad in de aflevering over Zwolle, samen met Rico en Paceshifters. Met LE MOTAT runt NONCHELANGE het label NONMOT.

Le Motat
Tato Wesselo, de man achter LE MOTAT, houdt ervan om de grens op te zoeken. En dat mogen we weten ook. Zijn optredens zijn rauw, soms een tikkeltje absurd, maar laten je net zo goed ‘n paar van z’n catchy popsongs meezingen; liedjes over de liefde, seks en mensen die hun KOP in ‘t IJS moeten steken.

vr 01 apr 2022
Popronde Enschede
GIRLSGIRLSGIRLS + NONCHELANGE + LE MOTAT

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!