Menu
Popronde Enschede livestream
vr 20 nov 2020
Popronde Enschede livestream

Livestream

De stream is te nu live te bekijken op de Popronde pagina en de Facebook pagina van Metropool!

Popronde is een landelijk reizend festival dat elk najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land. In 2020 strijkt Popronde neer in 41 steden: van Leeuwarden tot Middelburg, van Venlo tot Alkmaar en van Deventer tot Den Haag, geen stad is veilig. Enschede dus ook niet!

Vanwege Corona dit jaar geen reguliere ronde (die vindt begin 2021 plaats als alles mee zit) maar desondanks feest met de Popronde Pre-Party! Vanavond een avond van uitersten met enerzijds de energieke garagerock van The Desmonds en The Heck en anderzijds de chille ambient vibes van Nobuka!

The Desmonds
Niets staat zo garant voor een hyper-energieke muziekervaring als een portie brutale garage rock. Het meesterplan van grondlegger Rob Schoenmakers groeide met hulp van hechte vrienden en een eigenzinnige sound met invloeden uit surf, 90’s Britpop en punk uit tot een begrip in hun thuisstad, met shows op ESNS en in Vera. Dripping EP is nu te streamen!The Heck
In 2019 verscheen van deze Drenten debuutplaat Who? The Heck!!! op het Engelse Dirty Water Records. De plaat staat vol messcherpe garagerock, die wordt geserveerd met de kracht en intensiteit van punk. Muzikaal zit het ergens tussen The Sonics en Reigning Sound. De nieuwe single 'Move!' is het eerste wapenfeit van de tweede plaat!Nobuka
Als Nobuka maakt Michel van Collenburg experimentele, elektronische soundscapes gebaseerd op fieldrecordings, analoge apparatuur en samples. Live kiest hij voor een gelaagd ambient geluid gericht op het creëren van een meditatieve sfeer.

Hieronder Nobuka zoals je hem al eens kon zien maar tijdens de show van deze avond dus totaal anders want Nobuka laat zich inspireren door het moment. Laat je verrassen!


vr 20 nov 2020
Popronde Enschede livestream

Gerelateerde events