Menu
Prins S. en De Geit
za 13 apr 2024
Prins S. en De Geit
Laat je betoveren door het sprookje Prins S. en De Geit en leef nog lang en gelukkig.
Support: Droom Dit19:30 uur Zaal open
20:30 uur Droom Dit 
21:30 uur Prins S. en de Geit

Er was eens… Prins S. en De Geit! Prins S. en De Geit herbergt een schat aan muzikale en performance ervaring, kunde en opleiding. Prins S. is gepassioneerd én gefrustreerd door taal, gitarist Marne bruist van de creativiteit en schrijft én produceert en Daniel maakt al elektronische muziek sinds hij op 9-jarige leeftijd Stakker Humanoid hoorde. Een knapzak vol relevante bagage en als die knapzak opengaat dan krijg je een mix van rap, elektro, poëzie, rock en pop.

Spinvis on speed, Drs P op uppers? Zoiets maar dan anders maar vooral ook heel tof en dansbaar. Een sprookje met een lang en gelukkig einde, zeker voor alle sprookjesfiguren die zo slim zijn om aan het huisje van Prins S. en De Geit te knabbelen. Prins S. en De Geit keert in 2024 terug om de popzalen met de vloer gelijk te maken. Vergeet niet je bammetje mee te nemen, want ze hebben broodnodig brood nodig. Op 13 april, na een zegetocht ooit op de Grote Markt, terug in Enschede!
Support: Droom Dit
Seks, geweld, liefde en de gewoonheid van het leven. Dat is waar Droom Dit in Nederlandstalige poëtische teksten over spreekt. Hun teksten worden omhuld door een modern jasje van rauwe elektronische beats, dromerige gitaarlijnen en snijdende synthesizers. Het geheel klinkt als de diepste liefde die langzaam weg ebt, de dodelijkheid van eenzaamheid of de bloeddorstige drang naar rust in je hoofd.

Geïnspireerd door acts zoals Spinvis, Radiohead, King Krule, Joy Division en Wende, maar ook de Nederlandse literatuur van bijvoorbeeld Cees Nootenboom, is Droom Dit bezig met het ontwikkelen van een herkenbaar karakter binnen de hedendaagse Nederpop.

za 13 apr 2024
Prins S. en De Geit
Laat je betoveren door het sprookje Prins S. en De Geit en leef nog lang en gelukkig.
Support: Droom Dit

Gerelateerde events