Menu
Racoon (Metropool Open Air)
za 12 sep 2020
Uitverkocht
Racoon (Metropool Open Air)
Racoon speelt in Hertme een intieme akoestische set.
Dit is een SAFE SHOW:
  • Een Safe Show is geboekt om in coronatijden op een veilige manier van live muziek te kunnen blijven genieten! Dus koop een ticket en geniet onbezorgd! Stay safe, see you soon.
  • Safe Shows voldoen aan alle door de overheid gestelde maatregelen om de verspreiding van Covid-19 te voorkomen, zo is er eenrichtingsverkeer op alle locaties.
  • Alle shows zijn seated, waardoor de capaciteit beperkt is. Kaarten zijn enkel verkrijgbaar in de voorverkoop.


Racoon
Het is al weer een tijdje geleden dat Racoon op visite kwam in Hertme. Maar uit het oog betekent zeker niet uit het hart en daarom komt de band op 12 september alsnog spelen op een editie van Metropool Open Air met een aangepaste intieme akoestische show op 1 van de mooiste concertlocaties van Nederland: het Openluchttheater in Hertme!Een kersverse setlist is gegarandeerd want er verschijnt dit najaar een nieuw album met semi-akoestische, Nederlandstalige nummers. De nieuwe single hierboven is een fijn voorproefje. 'Het Is Al Laat Toch' is typisch Racoon. Een klein liedje, dat grote indruk achterlaat. En Nederlandstalig dus, die kaap rondde Racoon voor het eerst toen ze voor de film Alles Is Familie het nummer Oceaan schreven en daarmee meteen hun grootste hit scoorden.Verder krijg je natuurlijk deze avond ook alle Engelstalige hits om de oren en dat zijn er nogal wat. Het wordt ongetwijfeld een gedenkwaardige avond met Racoon zoals je ze in Hertme nog nooit eerder zag!

za 12 sep 2020
Uitverkocht
Racoon (Metropool Open Air)
Racoon speelt in Hertme een intieme akoestische set.

Gerelateerde events