Menu
Racoon (Metropool Open Air)
vr 12 jul 2024
Uitverkocht
Racoon (Metropool Open Air)
Semi-seated show in Openluchttheater Hertme
Support: Oliver Pesch

18:00 uur Voorterrein open
19:00 uur Theaterterrein open
20:00 uur Oliver Pesch 
20:45 uur Racoon 


Het is alweer een paar jaar geleden dat Racoon op visite kwam in Hertme. Maar uit het oog betekent zeker niet uit het hart en daarom komt de band op 12 juli weer spelen op een editie van Metropool Open Air op 1 van de mooiste concertlocaties van Nederland: het Openluchttheater in Hertme!

Vorig jaar verraste Racoon hun fans met een Engelstalige single na een uiterst succesvolle periode waarin de band de hits in het Nederlands schreef en speelde. Tijdens concerten, die steevast uitverkopen, werden songs in beide talen afgewisseld maar nieuwe songs in het Engels ontbraken de laatste jaren.


Daar komt nu verandering in. Een volledig Engelstalige plaat is onderweg en als voorloper verscheen Nickel For Goodbye. Meezingen kan op 12 juli in Hertme tijdens Metropool Open Air met Racoon!Support: Oliver Pesch
Oliver Pesch brengt Moderne Westcoast Americana naar Nederland. Frisse, kritisch uitgedachte songs, op de plaat én live zowel toegankelijk als overtuigend. Met zijn tweede single Shelly scoorde Pesch de Topsong op NPO Radio 2 en werd hij veelvuldig gedraaid op Radio 2 en Veronica.

Pesch speelde eerder al supports bij Danny Vera en James Bay. Zijn debuutalbum Kid With The Dice is in het voorjaar van 2023 uitgekomen. Ondertussen werkt Oliver hard aan zijn volgende album en zal hij dit jaar verschillende nieuwe singles releasen.

vr 12 jul 2024
Uitverkocht
Racoon (Metropool Open Air)
Semi-seated show in Openluchttheater Hertme
Support: Oliver Pesch

Gerelateerde events