Menu
Rage + Brainstorm
vr 04 nov 2022
Gecanceld
Rage + Brainstorm
Brainrage over Europe Tour 2022
Support: Jaded Heart

Helaas moeten we je melden dat deze show niet doorgaat. Zanger/bassist Peavy van Rage is geveld door een longontsteking. Er is op dit moment geen zicht op een vervangende datum. De show van Rage + Brainstorm is afgelast.

Had je al kaarten? Je ontvangt automatisch het geld van je tickets inclusief servicekosten retour op het bij Ticketmaster bekende rekeningnummer.


Brainrage over Europe is het resultaat van twee Duitse power metal zwaargewichten die de handen ineen slaan. Ondanks de vreemde en lastige tijden slaagt zowel Rage als Brainstorm er in 2021 om hun meest succesvolle plaat tot dusver uit te brengen. Rage bereikt in thuisland Duitsland de veertiende positie met hun album Ressurection Day dat uitkomt op SPV Records en Brainstorm bereikt zelfs de twaalfde plaats met Wall of Skulls.

Niet alleen in Duitsland maar ook buiten de landsgrenzen zijn beide bands inmiddels gevestigde en alom gerespecteerde namen. Fans van het genre kunnen zich gaan verheugen op een dubbele headline tour waarbij Rage en Brainstorm hun krachten verenigen voor een allesverzengende avond power-metal.

Mooie avond kwaliteitsmetal op 4 november! Voorproefjes hieronder!

vr 04 nov 2022
Gecanceld
Rage + Brainstorm
Brainrage over Europe Tour 2022
Support: Jaded Heart

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!