Menu
Raverats Krishna's Grooves
vr 17 mei 2024
Raverats Krishna's Grooves
Een kosmische reis door duistere prog en hi-tech beats

Op 17 mei 2024 vindt de eerste editie van Raverats Krishna's Grooves plaats in Enschede, een mijlpaal in de psychedelische muziekscene die een kosmische reis belooft door duistere prog en hi-tech beats.

Het evenement, geworteld in de ondergrondse kringen, begon als een gemeenschap die huisfeesten organiseerde voor maximaal 150 mensen en kleinere clubevenementen met grassroots-dj's. Nu is Raverats geëvolueerd tot een organisatie die grassroots en topklasse psytrance combineert met wereldklasse UV-deco en licht-/lasershows. Deze transformatie markeert een reis van authenticiteit naar grootsheid, waar lokale talenten en grassroots-bewegingen worden gekoesterd, terwijl bekende hoofdacts en speciale gasten de line-up verrijken.

17 mei wordt gemarkeerd als een dag voor transformatie, een uitnodiging om deel te nemen aan een transcendentale ervaring en de kracht van muziek te vieren om harten te verenigen. Je bent uitgenodigd om samen een nieuw hoofdstuk te schrijven in de geschiedenis van de psychedelische muziek.

vr 17 mei 2024
Raverats Krishna's Grooves
Een kosmische reis door duistere prog en hi-tech beats

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!