Menu
vr 09 nov 2018
Rico & Sticks
Support: + support: Dubbelfroes

Vorig jaar kwamen ze ineens weer ouderwets hard: Rico & Sticks. Die deden het al lang samen als Opgezwolle, maar door het ontbreken van producer Delic wordt die naam al een tijd niet meer gevoerd. Zwolle kent echter in de vorm van Kubus nog een beatbaas en die maakt ie dan ook op IZM. Een plaat met een ouderwets goede vibe die terecht hoge ogen gooit en die de mannen ook weer naar de podia brengt. De creatieve pijp is na IZM nog niet leeg en dus volgt ook nog de EP meer IZM en zijn de mannen verantwoordelijk voor het 3FM Serious Request anthem in de vorm van de single ‘Breng Het Weer Samen”.
Vorig jaar strikten ze hun veters en braken in Hengelo de tent af met een vette show vol oude en nieuwe hits. Dit najaar komen ze opnieuw naar het verre oosten om dat kunstje minimaal nog een keer over te doen maar deze keer in Enschede. Hou je van hiphop dan ben je erbij!Support: Dubbelfroes

DFG is een ontembaar collectief uit Zwolle met alles aan boord om je audiovisueel te overdonderen met hun eigen taal en vibe. Rappers en producers dagen elkaar continu uit met als resultaat de beste beats, rhymes en flows uit alle hoeken van de muziek. Verpakt in clips en artwork door een stel al even enthousiaste visual artists. Het is moeilijk grip krijgen op deze jonge honden, maar het duurt nooit lang voor je wordt meegetrokken in hun universum vol lauwwarme biri’s, frisse soda’s en paarse hazewolken. Een georganiseerde chaos met Zwolle als decor. Combineer dat met een flinke dosis ambitie, tomeloze energie en diepgaande liefde voor muziek en je snapt dat deze groep sowieso voor een unieke ervaring gaat zorgen. Wees daar of kook gaar.

 

vr 09 nov 2018
Rico & Sticks
Support: + support: Dubbelfroes

Gerelateerde events