Menu
Roberto Jacketti & The Scooters
za 20 jan 2024
Roberto Jacketti & The Scooters
Zing mee met "I Save The Day"!


De Nederlandse popgroep Roberto Jacketti & the Scooters, bekend van onder andere de megahit ‘I save the day’ (1984), kondigt met veel enthousiasme hun langverwachte tour aan. ‘Tour Ja of Tour Nee’. De band, met zanger Erik van der Hoff als bekendste lid, neemt het publiek mee op een bijzondere reis door de tijd. Tijdens deze show spelen ze hun eigen muziek én bekende hits uit de jaren 80.

“Gaan we op tour, ja of nee?”
Hoewel de bandleden nog vaak gevraagd worden om op te treden, zijn ze allemaal te druk met andere bezigheden om écht op tournee te gaan. Bandlid Erik van der Hoff: “Jarenlang was het een terugkerende vraag; gaan we nou op tour, ja of nee? Nu is het moment aangebroken dat we de vraag niet langer kunnen weerstaan. We gaan het doen! Met een vrolijke show reizen we met het publiek door de jaren 80. We delen feitjes, en anekdotes en natuurlijk ontbreken onze favoriete hits uit de 80's niet. Kortom: een ultieme jaren 80 avond uit. We kijken er naar uit! ”


Over Roberto Jacketti & the Scooters Roberto Jacketti & the Scooters werd in 1980 opgericht door middelbare scholieren Robbert Jak en Erik van der Hoff. Met de komst van bassist Rob Blanchemanche, drummer Jeroen Booy, gitarist en toetsenist Bart Corver en saxofonist Barend Middelhoff was de band compleet. Hun naam, een speelse ver-italiaanste versie van de naam van toetsenist Robbert Jak, werd al snel een begrip in Nederland. In 1984 braken ze definitief door met de hit 'I save the day'.

za 20 jan 2024
Roberto Jacketti & The Scooters
Zing mee met "I Save The Day"!

Gerelateerde events