Menu
Ronnie Flex & The Fam
do 12 mei 2022
Gecanceld
Ronnie Flex & The Fam
Altijd Samen Tour
Support: Jiri11

Ronnie Flex – Ronell Langston Plasschaert – is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het artistiek imponerende, boeiende en uitgesproken boegbeeld van een ongekend succesvolle generatie hiphopartiesten.

De eigenzinnige, genre-overstijgende, performer heeft met zijn releases een abonnement op de hitlijsten. Multi-platina mega hits als ‘Energie’, ‘Drank & Drugs’, ‘Blijf Bij Mij’ en ‘Plek Als Dit’ stonden wekenlang hoog in de charts, en recentelijk scoort hij weer met ‘Alles Wat Ik Mis’, ‘501’ en ‘In De Schuur’. Zijn tweede album ‘Rémi’ is beloond met een Edison voor ‘Beste Album’ en ‘Beste Hiphop’, en de jury van de prestigieuze prijs noemde het ‘een modern meesterwerk’. Ook brak hij het record van meest gestreamde track binnen één dag in Nederland (650.000+ keer) met het nummer ‘Fan’.

Samen met de band The Fam tourt hij door Nederland en België. Shows op alle grote festivals waaronder Pinkpop en Lowlands ontvingen lovende recensies. De uitverkochte Rémi-tour kreeg als grand finale twee keer een uitverkocht Paradiso en een show in AFAS Live.

On stage zien we een hele andere kant van Ronnie Flex. Met zijn eigen instrument ‘autotune’ en ondersteund door een fenomenale 9-koppige band komen zijn Caribische roots meer naar de voorgrond, en is stilstaan geen optie. Of zoals hij zelf zegt in het NRC: ‘Uiteindelijk wil ik gewoon een salsa-zanger zijn. Ik wil dat iedereen al gaat dansen zodra ik het podium op kom’. Dansen dus op 12 mei in Enschede!Support: Jiri11
De nieuwste aanwinst van de ADF ENT-familie verzorgt het voorprogramma van de Altijd Samen tour! De in Venlo geboren artiest verdiende zijn strepen als frontman van ANBU, waarmee hij vrijwel alle zalen en festivals in Nederland plat speelde. Inmiddels heeft hij miljoenen streams op Spotify en YouTube op zijn naam staan en heeft hij maar liefst 6 albums, meerdere singles en tientallen clips uitgebracht onder eigen beheer. Nu is het tijd voor de volgende stap dus sloot Jiri11 zich aan bij het gloednieuwe ADF ENT-label van Ronnie Flex, en er komt nieuwe muziek aan: “Sowieso ben ik het meest trots op m'n laatste tape, maar ik ga nog trotser zijn op wat ik nu aan het maken ben”, aldus Jiri11. 

do 12 mei 2022
Gecanceld
Ronnie Flex & The Fam
Altijd Samen Tour
Support: Jiri11

Gerelateerde events