Menu
za 02 feb 2019
Rowwen Hèze
Voorwaartsch Clubtoer 2019
Alweer veel te lang geleden!

Op 2 februari is het bijna precies 6 jaar geleden dat Rowwen Hèze ons verblijdde met een show in Hengelo. Het is waarschijnlijk de enige band die het voor elkaar krijgt om de meest stugge tukkers mee te laten zingen met een zachte G. Sinds de laatste verschijning van het gezelschap zijn we twee albums verder. De band is inmiddels zeer ver gevorderd met nieuwe plaat 'Voorwaartsch'. Naar aanleiding van die release komt de band weer langs de clubs.

Jack Poels over de Voorwaartsch Clubtour: "Als ik Rowwen Hèze echt wil huure kom ik wal nar ’n club." Dat zei mijn verzekeringsman ooit. En ik snapte hem wel. In ’n popzaal mag het allemaal iets losser, het hoeft even niet ’n zwaar geoliede machine te zijn. Als ’n festival of ’n feesttent de snelweg is, dan is de club de toeristische route. Als ‘n fijne wandeling over onze favoriete landweg aan het begin van het jaar. Langs liedjes van vroeger, maar ook nieuw werk van ons album dat in april verschijnt: Voorwaartsch! Om uiteindelijk toch weer in de kroeg te belanden waar het dak er weer afgaat. Zul je altijd zien.

Een band die ouderwets feest maakt, maar ook kan ontroeren. Het muzikale equivalent van de uitdrukking ruwe bolster blanke pit. Wij slaan alvast een paar extra spijkers in het dak in elk geval!za 02 feb 2019
Rowwen Hèze
Voorwaartsch Clubtoer 2019

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!