Menu
Roxeanne Hazes
za 16 mrt 2024
Roxeanne Hazes
Nieuw album en dus nieuwe songs naast vertrouwde favorieten.
Support: Sophia


In 2017 verscheen het debuutalbum van Roxeanne Hazes. Met 'In Mijn Bloed' sloeg ze een nieuwe richting in. Ze won hier een Edison voor en trad op tijdens diverse tours en op festivals door het hele land. Ze nam deel aan het muziekprogramma 'Beste Zangers', waarin ze indruk maakte met haar vertolkingen en onder andere scoorde met haar bewerking van het nummer 'Vannacht' van Blanks. Haar samenwerking met Kris Kross Amsterdam en Donnie, getiteld 'Der Af (Oya Lé Lé)', is inmiddels zeven miljoen keer beluisterd.

Ruim zes jaar na haar debuut brengt Roxeanne Hazes op 13 oktober haar langverwachte nieuwe album uit. De nieuwe plaat heet ‘De Tijd Gaat Mooie Dingen Doen’ en telt vijftien nummers. 'De Tijd Gaat Mooie Dingen Doen' is een hoopvol album waarin de afgelopen jaren worden bezongen. "Dit album is echt een weerspiegeling van al die hoogte- en dieptepunten. De clichés zoals 'een album als dagboek en therapie' zijn in dit geval helemaal van toepassing. Ik zing over liefde, maar ook over afscheid nemen. Er zijn nummers over vriendschap, angsten, ontsnapping, zelfontdekking en nog veel meer. Ik maak een album in eerste instantie voor mezelf, maar ik hoop nu vooral dat anderen er kracht, herkenning en plezier uit kunnen halen." aldus Roxeanne.

Met dit album en haar vaste band trekt Roxeanne het land in, op 16 maart speelt ze in Hengelo. 


Support: Sophia
In december 2023 bracht Sophia haar eerste EP uit, getitled ‘Under The Blood Moon’. Ze heeft haar muzikale horizon inmiddels verbreed met Engelstalige pop-meets-singer-songwriterliedjes.

Haar belangrijkste inspiratiebronnen zijn artiesten als Taylor Swift, Billie Eilish, Harry Styles, Fleetwood Mac en Noah Cyrus. De EP werd al voorafgegaan door de release van singles als ‘Midnight’ en ‘Lalaland’, waarvoor Sophia samengewerkt heeft met haar vaste producer Arno Krabman.

Vier jaar na haar winst bij de finale van The Voice of Holland heeft Sophia haar eigen muzikale stem gevonden. Haar ambitie heeft ze duidelijk voor ogen: “Ik wil voortaan kunnen leven van muziek. Vette festivals spelen, grote zalen vullen, vooral veel live optreden. En dan internationaal aan het werk gaan, voor grote namen schrijven én ooit een Grammy winnen. Genoeg te doen!” Vanavond eerst weer lekker openen voor Roxeanne Hazes, kom op tijd om haar niet te missen!

za 16 mrt 2024
Roxeanne Hazes
Nieuw album en dus nieuwe songs naast vertrouwde favorieten.
Support: Sophia

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!