Menu
Roxeanne Hazes
vr 10 feb 2023

Roxeanne Hazes

Een popdiva die ook uit de voeten kan met rock, levenslied, R&B en dance.

Support: Amina
vr 10 feb 2023
Roxeanne Hazes
Een popdiva die ook uit de voeten kan met rock, levenslied, R&B en dance.
Support: Amina

Na een periode in de luwte gaat Roxeanne Hazes weer op tour. Dit jaar komt er veel nieuwe muziek uit en is het tijd voor een gloednieuwe live-show. Klassiekers worden afgewisseld met nieuw materiaal en ook nog niet uitgebrachte liedjes zullen te horen zijn. Vanaf half augustus is Roxeanne wekelijks bovendien te zien in het programma Beste Zangers.Dit jaar is het vijf jaar geleden dat het debuutalbum In Mijn Bloed verscheen. Hiervoor vond Roxeanne Hazes zich opnieuw uit, na jarenlang haar vaders muziek te hebben gespeeld. Haar kwetsbaarheid en eerlijkheid werden beloond met lovende reacties, een hit en een Edison. ‘Onze monden vielen open’, luidde het juryrapport destijds. ‘Hazes vindt zichzelf opnieuw uit als kwetsbare popdiva die put uit rock, pop, levenslied, R&B en dance.’


In de tussentijd werd ze moeder, presenteerde een tv-programma, bracht enkele losse nummers uit, speelde ze met haar band door het hele land en is er hard gewerkt aan nieuwe muziek. Net als tijdens het debuutalbum is dit een behoorlijk therapeutisch proces. “Ik verwerk mijn verleden, mijn angsten en inzichten in mijn liedjes. Eerlijker en opener dan ik ooit heb gedaan. Voor mezelf, maar ik hoop vooral dat anderen er kracht, herkenning en ook plezier uit halen.” Dit najaar verschijnt de eerste nieuwe muziek van dit aanstaande album.

Op 10 februari dus een mooie mix van nieuw werk, oudere singles en de favorieten van de zangeres zelf!

Support: Amina
De Utrechtse songwriter en zangeres Amina (2001) was als kind al bezig met zang, dans en acteren, maar pas in haar tienerjaren begon zij de gitaar te bespelen en liedjes te schrijven. Na een korte studie songwriting in Denemarken, vond ze haar weg terug naar Nederland waar ze op het conservatorium in Rotterdam aangenomen werd. Afgelopen jaar bracht ze een duet uit met Ruben Annink, heeft ze haar radio- en tv-debuut gemaakt met eigen liedjes, stond in het voorprogramma van MEAU en tekende bij 8Ball Music.

Amina schrijft liedjes die zich met woorden en akkoorden recht in de harten van de luisteraars kan boren. Dat talent manifesteerde zich al direct bij haar debuutsingle ‘Morgen’, die te midden van de onzekerheid van de coronacrisis precies de juiste snaar raakte bij veel luisteraars. Een liedje dat ze geheel op eigen houtje uitbracht en met de wereld deelde, werd opgepikt door een aantal media, onder meer 3FM, Radio Veronica, NPO1 en Zapplive, waar zij mocht langskomen om het ten gehore te brengen.

Balancerend tussen ‘attitude’ en kwetsbaarheid, weet Amina goed onder woorden te brengen hoe haar generatie zich voelt en doorbreekt ze ‘het perfecte plaatje’ waar iedereen aan lijkt te moeten voldoen in de huidige maatschappij. Haar single ‘Gebruiksaanwijzing’ is de opmaat naar een debuutalbum dat in 2024 gepland staat en samen met haar band stoomt Amina zich klaar voor een nieuwe reeks liveshows, waaronder het voorprogramma van Roxeanne Hazes.

vr 10 feb 2023
Roxeanne Hazes
Een popdiva die ook uit de voeten kan met rock, levenslied, R&B en dance.
Support: Amina

€22,25(vvk)

Avondkassa € 25,00
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!