Menu
do 19 sep 2019
Ryan Song - Album release
In de Lift
Support: WinWel + Ronja Maltzahn

Ryan Song
Ryan Song (Shuang Song) is een 25 jarige singer-songwriter uit China. Nadat hij zijn bachelor of music had afgerond in China, kwam hij naar Nederland om zijn droom waar te maken. Tijdens zijn eerste jaren in de lage landen ontwikkelde zijn muziek zich voort en kwam steeds dichter bij elektronische pop, soul en R&B.

Zijn debuutplaat, geproduceerd door WinWel, zal vandaag haar levenslicht zien. Op deze plaat werkte Ryan samen met vele getalenteerde Nederlandse muzikanten waaronder gitarist Jesse Smit en de Duitse indie rocker Ronja Maltzahn. Sommige liedjes op het album zijn al uitgebracht en deze mochten genieten van zeer positieve kritieken wereldwijd.

Wij verheugen ons op de komst van Ryan Song in Metropool Enschede!


Ronja Maltzahn
Ze noemt het zelf Worldpop.  Akoestische folk jazz met de toegankelijkheid van pure popmuziek.  Ronja is al net zo avontuurlijk ingesteld als de beroemde roversdochter naar wie ze is vernoemd.

Met haar 25 jaar is ze al een paar keer de wereld overgetrokken en dat is te horen in haar muziek. Haar prachtige stem kruipt onder je huid en dan maakt het niet uit of ze in het Duits, Engels of Russisch zingt. Piano, cello en gitaren begeleiden haar in songs die je optillen of weemoedig stemmen.

Haar debuut “BEAUTIFUL MESS”  is zeer goed ontvangen en zwaar de moeite van het checken.


WinWel
WinWel is een 19 jarige muziekproducer die dromerige en tegelijkertijd energieke elektronische muziek maakt richting de genres Future Bass & Trap, die hij combineert met zijn passie voor Minimalistische Pianomuziek. Hierdoor werken zijn nummers zowel goed op de dansvloer als thuis of onderweg. 

Door middel van Elektronische Live Sets combineert WinWel zijn skills als pianist en drummer met zijn eigen muziek. Dit gaat hand in hand met unieke, sfeervolle en gesynchroniseerde visuals en feature vocalisten die zorgen voor een meer dan toffe beleving.

Met remixes van o.a. Jeangu Macrooy, shows bij Metropool en Booster Festival en actieve samenwerkingen met andere muziekproducers als Snareskin en SoundPatrol is WinWel onderhand naam aan het maken in de elektronische muziekwereld.

do 19 sep 2019
Ryan Song - Album release
In de Lift
Support: WinWel + Ronja Maltzahn

Gerelateerde events