Menu
SAGA
vr 11 nov 2022
Uitverkocht
SAGA
Canadese progrock legendes die na de Farewell-tour toch nog een encore doen!
Support: Vault - EP release 'The Perfect Truth'

Bloed kruipt…
Waar het niet gaan kan. Want in 2017 hadden we deze Canadese progtoppers op bezoek in het kader van hun Farewell Tour. Het boek was uit schreven we destijds. Aan elke saga komt een einde. Maar dus nog niet aan Saga. In dit geval zal geen enkele fan van de band rouwig zijn over het niet stoppen van de band want zij kunnen geen genoeg krijgen van de muziek die Saga de afgelopen 42 jaar heeft gemaakt. Zij kunnen zich gaan verheugen op een encore die niemand zag aankomen in elk geval op 11 november in Enschede!

Saga in 2021
De band wisselt met enige regelmaat van bezetting maar kent een aantal vaste waardes. Hieronder de bezetting die in Metropool in Enschede de sterren van de hemel gaat spelen.

Michael Sadler – vocals, keyboards, bass guitar
Ian Crichton – lead guitar
Jim Gilmour – keyboards, clarinet, vocals
Mike Thorne – drums, vocals
Dusty Chesterfield – bass guitar, keyboards

Support: Vault 
Vault is gevormd met de gedachte om je alledaagse popsong om te vormen tot iets wat helemaal op zichzelf staat. Elk nummer lijkt een nieuw muzikaal canvas gevuld met totaal verschillende kleuren maar toch hoor je door alle muziek heen, dat het één geheel is. Beïnvloed door moderne progressieve rock & classic rock, klinkt Vault als een frisse mengeling van bekende bands uit het genre zoals Steven Wilson, Opeth, Riverside & Porcupine Tree.

Deze avond verzorgt Vault het voorprogramma van Saga. Voorproefje dat naar meer smaakt hieronder.

vr 11 nov 2022
Uitverkocht
SAGA
Canadese progrock legendes die na de Farewell-tour toch nog een encore doen!
Support: Vault - EP release 'The Perfect Truth'

Gerelateerde events