Menu
za 11 mei 2019
Samael
Hegemony European Tour 2019
Support: Hangman’s Chair + Lifelong

Samael loopt al even mee in de metalwereld en behoeft eigenlijk geen verdere introductie. Deze Zwitsers begonnen in 1988 en doen nog steeds mee. In de loop der jaren hebben ze zichzelf steeds vernieuwd en werden nieuwe invloeden en subgenres telkens verwerkt in het eigen groepsgeluid dat in de begindagen zwaar leunt op black metal. Deze dynamische aanpak zorgt voor veel lof, fans en klassiekers zoals deze!

“Hegemony European Tour 2019”

De tour die de band naar Hengelo brengt. Het gelijknamige album kan weer rekenen op prima kritieken en de vorm is zeker zo belangrijk als de inhoud. Een band die nog steeds meedoet in de frontlinie van het genre. Vanavond kan je zien waarom dat al jaren zo is!

Support: Hangman’s Chair

Uit Parijs. En over die stad zingt dit gezelschap ook graag. Bij de meeste mensen staat de stad bekend als de stad van de liefde, maar Hangman’s Chair legt tekstueel gezien vooral de nadruk op de minder charmante kanten van de miljoenenstad en de mensen die er wonen. Het geweld en de drugsproblematiek in de buitenwijken, uitzichtsloosheid en de eenzaamheid die je zelfs in een stad als Parijs kan overvallen. Geen vrolijke Fransen zo op het eerste gezicht, maar waar wij wel heel blij van worden is van de manier waarop al die ellende muzikaal wordt omlijst: met zware stoner en doom en met een zanger die ook gewoon echt kan zingen. Deze formule verzekerde de band in het verleden al van plekken op de affiches van onder andere Roadburn en Hellfest en levert ze nu de supportplek op bij het concert van Samael. Een band om zeker even mee te pakken in elk geval!Support: Lifelong
More info soon...

za 11 mei 2019
Samael
Hegemony European Tour 2019
Support: Hangman’s Chair + Lifelong

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!