Menu
Sensomnia
vr 28 okt 2022
Net bevestigd

Sensomnia

Multi Sensory Rave

vr 28 okt 2022
Net bevestigd
Sensomnia
Multi Sensory Rave

Sensomnia: multi-zintuigelijke rave

Sensomnia is een rave die teruggaat naar de essentie en de oorsprong van moderne dance namelijk horen, zien, ruiken, proeven, aanraken en voelen. Een event dat bij uitstek geschikt en bewust gericht is op doven en slechthorenden maar waar iedereen welkom is om zijn of haar liefde voor dance kan tot uiting kan laten komen.

Het concept komt uit de koker van The Overkill Festival die op deze manier muziekevenementen toegankelijker probeert te maken door alle zintuigen te prikkelen. Een multi-zintuigelijke viering met techno, noise en andere dance stromingen waarbij naast dj’s ook kunstenaars zorgen voor een geweldige totaal ervaring.

De eerste twee namen introduceren we hieronder (check ze voor een tip van de sluier!) maar hou deze pagina en het event in de gaten voor alle updates en mis deze spectaculaire dance night niet op 28 oktober!

Sensomnia is een initiatief van The Overkill en Sickhouse in samenwerking met Metropool, Possibilize en Revelland.

Breach: Zeno van den Broek live
Zeno van den Broek is een Nederlandse componist en kunstenaar wiens werken de relaties tussen mensen en een gefabriceerde omgeving onderzoeken en ontregelen. Hij gebruikt audiovisuele middelen om site- en concept-specifieke werken te creëren die conventionele opvattingen over onze ervaring van ruimte ter discussie stellen.

Breach duikt in chaotische systemen en creëert een manifestatie van de recente gebeurtenissen van protesten en rellen over de hele wereld. Het album en de live audiovisuele uitvoering onderzoeken de opbouw en het loslaten van spanning, woede en energie in een nieuwe vorm van pikzwarte elektronica en dichte polyritmische structuren. Door gebruik te maken van elektromagnetische opnamen van communicatieapparatuur en gevonden beelden van oproer creëert Breach een intense ervaring door de toeschouwer in het centrum van een systeem te plaatsen dat op het punt staat in chaos door te breken.Pisitakun
Pisitakun komt uit Bangkok, Thailand. Hij begon in 2014 met het maken van beeldende kunst en muziek en is geïnteresseerd in muziek in verschillende media-omgevingen. Hij gebruikt een verscheidenheid aan inspiraties in zijn liedjes, zoals historische gebeurtenissen, synthetische geluiden en muziekinstrumenten. In 2016 begon hij met de voorbereidingen op zijn debuut "Black Country",  een album over een land vol dialogen tussen duistere stemmen.

De werken van de politiek zeer geëngageerde Pisitakun zijn gebaseerd op politieke speculatie en de externe en interne frustraties waaraan kunstenaars onderhevig zijn.
Pisitakun trad op op CTM Festival (Berlijn, Duitsland), Asian Meeting Festival (Tokyo, Japan), MEIA (Aveiro, Portugal), Spaziomusica Festival (Cagliari, Italië) en Cafe OTO (Londen, VK).

vr 28 okt 2022
Net bevestigd
Sensomnia
Multi Sensory Rave

€10,00(vvk)

Avondkassa € 12,50
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!