Menu
za 02 mrt 2019
Sirenia
Support: Elyose + Alight

Twee jaar na ‘Dim Days Of Dolor’ kwam het meesterbrein achter Sirenia, Morten Veland, met de opvolger van de plaat eerder dit jaar. Album nummer 9 allitereert ook weer lekker, en had je de eerste 8 albums al in de kast staan dan kon je ‘Arcane Astral Aeons’ er blindelings aan toevoegen. De plaat leunt wel iets zwaarder op metal deze keer, mede door de inbreng van producer Jacob Hansen. Hij weet de muziek van Morten Veland perfect te balanceren tussen donker en licht en geeft bovendien mezzo-sopraan Emmanuelle Zoldan de ruimte om te excelleren.

De fans van Sirenia zijn ongetwijfeld in hun nopjes met het album en zullen dat nog meer zijn met het nieuws dat de band weer in het oosten des lands te bewonderen is. In Hengelo, op 2 maart om precies te zijn. Uiteraard veel werk van ‘Arcane Astral Aeons’ op die avond maar de band speelt natuurlijk ook de mooiste nummer van eerdere albums!

Support: Elyose
Female fronted metal, maar dan met een opvallende industrial en nu-metal touch. Deze Parijzenaren zijn inmiddels toe aan hun derde album en als je de afgelopen jaren naar concerten van Therion,Tarja Turunen of Stream of Passion bent geweest dan heb je misschien al kennis gemaakt want met die acts tourden ze onder andere. Als je nog geen kennis hebt gemaakt dan heb je vanavond een nieuwe kans!Support: Alight
Ook deze Italianen hebben inmiddels de nodige meters gemaakt. Nu nog als support maar een headliner tour is slechts een kwestie van tijd. Gewoon even meepakken dus vanavond! Luister hieronder waarom je op tijd aanwezig moet zijn!

za 02 mrt 2019
Sirenia
Support: Elyose + Alight

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!