Menu
vr 28 sep 2018
Sjamsoedin
Support: Hristof
Al 15 jaar in de electronia.

Dan hebben we het over Sjam Sjamsoedin. Misschien heb je hem wel eens gezien als Nobody Beats The Drum, want van dat dj collectief was hij onderdeel en die act stond lang geleden nog eens op Summer Square. Maar dat is al lang verleden tijd. En Sjam is ook geen dj maar muzikant. Modulaire synthesizers, drumcomputers en samplers zijn zijn ding en daar weet hij moddervet geluid uit te toveren. Sjamsoedin is zo handig met die dingen dat hij er ook zelf een modulaire synthesizer bouwt, en dat voorziet hem dus werkelijk van een “uniek geluid”.
Vanavond kan je dansen op datgene wat hij op dat moment voor je uit zijn hoge hoed tovert. Een ware geluidstovenaar, die altijd een dik geluid heeft en, shit, wat ziet dat instrumentarium er imposant uit. Dit is “The Man Machine”, waar pioniers van het elektronische genre Kraftwerk ooit een album naar vernoemden, in het echt. Komen, vergapen (check ook even de clip hieronder) en dansen dus vanavond!Wat is een modulaire synthesizer eigenlijk?

"Een soort nerd-fabriek", aldus Sjamsoedin. "Het gaat om synths bestaande uit modules, die klanken kunnen vormen. Je kiest dan de modules die je wil met behulp van veel kabeltjes en knopjes. Als je het beheerst, kun je een heel breed palet aan geluiden daaruit trekken.” Weet je dat ook weer. Hieronder zie je hoe Sjamsoedin zijn apparaten gebruikt, meer, maar met spannender lichtjes, deze avond.

vr 28 sep 2018
Sjamsoedin
Support: Hristof

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!