Menu
do 20 sep 2018
Sleeping Romance + Within Silence
Op volle kracht.

Sleeping Romance had sinds de release van het debuut “Enlighten” al behoorlijk wat zieltjes gewoon met hun symfonische metal. Tijd voor nog meer vaste voet aan de grond in Europa voor deze Italianen en dan vooral in Nederland en België. Tijd voor een nieuwe ronde. In februari 2018 ging SLEEPING ROMANCE op tour door Europa met SERENITY en VISIONS OF ATLANTIS. Door ziekte konden niet alle shows worden gespeeld. Ook werden concerten ingekort. Hoog tijd voor SLEEPING ROMANCE om revanche te nemen en ‘Alba’, hun nieuwe album, op juiste wijze voor te stellen aan hun groeiende fanschare. Die fans kunnen nu dus op 20 september terecht in Hengelo om de band in volle glorie te zien en te horen!

Special guest Within Silence en support Askara

Met de Slowaakse melodic metalband WITHIN SILENCE heeft SLEEPING ROMANCE een sterke special-guest gevonden die mee gaat op tournee. Het laatste album ‘Return From The Shadows’ (ULTERIUM RECORDS) is buitengewoon goed ontvangen door de pers en de fans. WITHIN SILENCE is door dit succes ook meer en meer te zien in de West-Europese landen.

Als support-act komt de Zwitserse progressive gothic-metalband ASKARA mee. In eigen land timmert de band stevig aan de weg, en de tour met SLEEPING ROMANCE en WITHIN SILENCE is een mooie kans om zich serieus aan een groter internationaal publiek voor te stellen.
 

do 20 sep 2018
Sleeping Romance + Within Silence

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!