Menu
Slope
zo 18 feb 2024
Slope
Eigenzinnige mix van hardcore, grooves, funk, skatepunk en metal.

Hardcore en (skate)punk zijn de twee main ingredients van het geluid van het Duitse Slope maar ze peperen deze in beton gegoten stijlen met de nodige groove en funk. De eigenzinnige sound brengt zo op festivals zoals Hellfest, Wacken en Jera on Air en levert ze een signing bij Century Media Records op. De band onderneemt hun eerste headliner tour door Duitsland maar nemen op 18 februari de afslag naar Hengelo waar ze in Innocent ongetwijfeld warm onthaald zullen worden!


Total Recall
Deze Milanezn zijn inmiddels veteranen te noemen en beheersen verschillende stijlen waardoor de diversiteit van hun heavy hardcore altijd verrast met onder meer elementen uit post hardcore en death metal. Teisteren Knocked Loose, Bodysnatcher, Kublai Khan, Will Haven, Vein en Varials met regelmaat je trommelvliezen dan kan Total Recall moeiteloos mee in je playlist!


Stitched
Stitched is een vijftal dat zich specialisseert in het type heavy hardcore waar ook Hacktivist, Paleface, Desolated, Street Soldier en Distant patent op hebben. Niet vreemd dus dat deze bands Stitched mee op tour hebben genomen. De Britten worden beïnvloed door Kublai Khan, Harms Way en het vroege werk van Slipknot. Kenners weten inmiddels dat ze op tijd moeten zijn deze avond want zeer de moeite waard.


Dagger Threat

zo 18 feb 2024
Slope
Eigenzinnige mix van hardcore, grooves, funk, skatepunk en metal.

€16,00(vvk)

Avondkassa € 18,50
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!