Menu
Slope
zo 18 feb 2024
Slope
Eigenzinnige mix van hardcore, grooves, funk, skatepunk en metal.
Support: Dagger Threat + Relations + Stitched

Tijdschema*:

18:30
uur Zaal open
19:00 uur Relations 
20:00 uur Stitched 
21:00 uur Dagger Threat
22:00 uur SLOPE 

*Tijden zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen


Hardcore en (skate)punk zijn de twee main ingredients van het geluid van het Duitse Slope maar ze peperen deze in beton gegoten stijlen met de nodige groove en funk. De eigenzinnige sound brengt zo op festivals zoals Hellfest, Wacken en Jera on Air en levert ze een signing bij Century Media Records op. De band onderneemt hun eerste headliner tour door Duitsland maar nemen op 18 februari de afslag naar Hengelo waar ze in Innocent ongetwijfeld warm onthaald zullen worden!


RELATIONS
RELATIONS staat te popelen om de troon over te nemen van die acts die ze zelf bewonderen en waar ze met regelmaat het podium delen. De invloeden van helden als Madball, Stillbirth, Agnostic Front, H2O, Drain, Eminence en Dark Millenium zijn hoorbaar op de releases die de band zelf op hun merch tafel heeft liggen. Nou luistert de band ook metal en dus hoor je ook Darkthrone, Deftones en Bolt Thrower terug in hun zeker niet clichématige metalcore. Fijne vervanger van het helaas afzeggende Total Recall op 18 februari.


Stitched
Stitched is een vijftal dat zich specialisseert in het type heavy hardcore waar ook Hacktivist, Paleface, Desolated, Street Soldier en Distant patent op hebben. Niet vreemd dus dat deze bands Stitched mee op tour hebben genomen. De Britten worden beïnvloed door Kublai Khan, Harms Way en het vroege werk van Slipknot. Kenners weten inmiddels dat ze op tijd moeten zijn deze avond want zeer de moeite waard.


Dagger Threat

zo 18 feb 2024
Slope
Eigenzinnige mix van hardcore, grooves, funk, skatepunk en metal.
Support: Dagger Threat + Relations + Stitched

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!