Menu
Snelle
di 09 nov 2021
Snelle
Theaterconcert in Wilminktheater Enschede

Let op! Dit is een regulier concert dus zonder 1.5 meter maatregel. Je kan dit evenement alleen bezoeken als je in het bezit bent van een geldige ticket i.c.m. een volledig vaccinatie- of herstelbewijs รณf een aantoonbare negatieve test die is afgenomen viatestenvoortoegang.nl

Worden de maatregelen tussen nu en de aanvang van het concert door de overheid gewijzigd dan houden wij ons aan de dan geldende maatregelen.

Een tip bij de buren, op dinsdag 9 november staat Snelle in het Wilminktheater in Enschede. De eerste grote theatertour van Snelle!

FF tussen ons hoor, maar Snelle komt naar je toe! In het najaar van 2021 is het tijd voor zijn eerste grote theatertour. Verwacht een eerlijke show met muziek, sterke maar ook minder sterke verhalen en inside jokes. Samen met zijn Lieve Jongens Band zorgt hij voor een feestje waar je zeker op zit te wachten.

Zijn muziek is goed voor ruim 1.300.000 streams en plays op platforms als YouTube en Spotify, en wordt gekenmerkt door instrumenten als piano, gitaar en saxofoon. Dit gooit hij samen met moderne trapbeats/drums en een authentieke woordkeus en boodschap. Het resultaat is een verfrissend en wavey geluid.

ย 

di 09 nov 2021
Snelle
Theaterconcert in Wilminktheater Enschede

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!