Menu
Snelle & de Lieve Jongens band
za 26 nov 2022
Uitverkocht
Snelle & de Lieve Jongens band
Support: Pjotr

Aanstaand weekend staat Snelle driemaal voor een uitverkocht AFAS Live in Amsterdam, het perfecte moment om aan te kondigen dat hij dit najaar met de Lieve Jongens band door Nederland én België zal trekken met zijn 'Tot Nu Toe(r)'. Verwacht op 26 november in Hengelo een feestelijke avond waarbij alle grote hits en nieuwe songs onder begeleiding van een volledige live band voorbij zullen komen!

Snelle
Singer-Songrapper Snelle (Lars Bos) kreeg in 2019 nationale bekendheid met zijn hit ‘Reünie’. Op 24 oktober 2019, ter ere van Snelle’s vierentwintigste verjaardag, verscheen zijn album ‘Vierentwintig’, dat binnen 24 uur Goud werd. In 2020 zette het succes door: met het liedje 'Smoorverliefd' maakte Snelle jongeren bewust van de gevaren van het gebruiken van je telefoon op de fiets. Op deze #1 hit volgde gelijk de volgende: '17 Miljoen Mensen' met Davina Michelle. Hierna volgden de nummers 'Kleur', 'De Overkant' met Suzan & Freek, 'In De Schuur' met Ronnie Flex en 'Papa Heeft Weer Wat Gelezen' met Thomas Acda. Deze songs zijn tevens te vinden op Snelle’s EP ‘Sebastiaan’. Met al deze pakkende muziek werd Snelle in 2020 tot Spotify’s meest gestreamde artiest in Nederland bekroond. Ook in 2021 zette Snelle mooie stappen: hij won een Top 40 Award voor Beste Artiest en ontving een Edison nominatie in de categorie Pop. Zijn album 'Lars' kwam binnen op #1 in diverse hitlijsten en hij scoorde de monsterhit 'Blijven Slapen' met Maan. En dan was er ook nog de documentaire 'Zonder Jas Naar Buiten' op Netflix! Maak je borst ook dit jaar maar nat voor een achtbaan waar je zeker op zit te wachten!

Snelle won dit jaar een Edison Award, rondde zijn theatertour 'FF Tussen Ons' af, verkocht de Lotto Arena in België uit en staat op 10, 11 en 12 juni in met zijn Lieve Jongens drie dagen in een uitverkocht AFAS Live in Amsterdam. Met zijn nieuwe tour wil de populaire artiest graag op zoveel mogelijk plekken zijn hits spelen: "Door de jaren heen heb ik zo veel verschillende muziek gemaakt. Ik wil daarom graag al mijn werk van 2015 tot nu aan iedereen laten horen tijdens mijn clubtour. Dit ga ik doen samen met een dikke live band, de Lieve Jongens, waar ik onwijs trots op ben. Ik hoop jullie door heel Nederland en België te zien!" Zien kan dus op 26 november!


Support: Pjotr
Pjotr is een unieke artiest die middels zijn rake teksten, krachtige stemgeluid en lekkere ritmes elk publiek geboeid weet te houden. Hij haalde nationaal succes met de single ‘Zonneschijn’, die de ‘Viral 50 NL’ van Spotify haalde, en zijn EP ‘Goed Nieuws’ bemachtigde een plek in de Album Top 100.

Pjotr tekende in 2020 bij het label Lieve Jongens van Snelle, het startschot van een muzikaal topjaar.  In juni 2020 bracht Pjotr zijn ‘Kleine Wereld’ EP uit, inclusief samenwerkingen met Snelle en Wudstik. De artiest trok vervolgens op ‘Kleine Wereld’- tour langs onder andere Engeland, Amerika en Frankrijk, waar enthousiaste fans hem stonden op te wachten. Gelijktijdig met deze EP deed Pjotr ook een zomersessie bij 101Barz, die het tot #4 in de Trending lijst op YouTube schopte en in het rijtje van meest bekeken sessies belandde.

Pjotr sloot het jaar af met een aantal indrukwekkende projecten: zo bracht hij het Zapp Kerstlied uit en maakte hij het Levenslied van Cindy voor 2K40, een bijzondere samenwerking tussen MIND, De Gezonde Generatie en De Hersenstichting om mentale problemen bespreekbaar te maken. Daarnaast creëerde Pjotr een aangrijpend nummer voor Koen en zijn moeder tijdens het TV-programma ‘Stralend Kerstfeest – Night of the Lights’ op NPO1, dat door bijna 2 miljoen mensen werd bekeken. Samen met zanger Brace bracht hij in deze moeilijke tijd het hoopvolle lied ‘Wees Niet Bang’ uit. Naast zijn eigen releases is Pjotr een graag geziene gast bij Igmar op Radio 538, waar hij het nieuws van de week bij elkaar rapt in de column ‘Rap Je ’T Al Gehoord’. Pjotr heeft veel in zijn mars en gaat dit in 2021 ook weer laten zien met toegankelijke crossovers van Pop/Rap en uptempo dansbare bars.

za 26 nov 2022
Uitverkocht
Snelle & de Lieve Jongens band
Support: Pjotr

Gerelateerde events