Menu
vr 08 nov 2019
Uitverkocht
Snelle
Snelle gaat hard en komt met een nog sterker 'Lieve Jongens' team voor een groots optreden naar Enschede.
Support: Pjotr

Wat goed is komt snel, wat snel gaat komt hard! Artiest, songwriter en rapper Snelle beleeft een jaar om nooit te vergeten. Zijn eerste clubtour verkocht in no-time uit, hij ontving een gouden EP en diverse platina singles (zelfs dubbel platina voor zijn hit ‘Scars’) en hij kreeg de FunX ‘Best Song’ award. Met ruim 61 miljoen streams, optredens door heel Europa, is het nu tijd voor de volgende stap: de 24/7 Tour.

“Met een nieuw album op komst en mijn 24e verjaardag is dit het perfecte moment om zeven exclusieve grotere album tour shows te doen in Nederland en BelgiĂ«. Ik kijk er enorm naar uit om mijn fans iets extra’s terug te geven van alle support en liefde die ik dit jaar heb gevoeld! Bereid je voor op een show met intieme momenten tot grote moshpits. Met meer ervaring en een nog sterker ‘Lieve Jongens’ team gaat deze tour unieker en groter worden dan ooit tevoren!”Leeftijdsgrens?

Zeker. Ben je 14 jaar of ouder dan mag je zonder begeleiding van een volwassene naar binnen. Ben je fan van Broederliefde en nog geen 14 jaar? Dan moet er een meerderjarige mee, dus je broer, zus, vader, moeder, opa of oma of een andere vriend of familielid. Uiteraard geldt ook bij Metropool niet drinken onder de 18 en wordt er niet gerookt onder de 18. Hier wordt actief op gecontroleerd en houd je je niet aan onze huisregels dan sturen we je het pand uit. Bij twijfel hebben wij ook altijd gewoon gelijk.

vr 08 nov 2019
Uitverkocht
Snelle
Snelle gaat hard en komt met een nog sterker 'Lieve Jongens' team voor een groots optreden naar Enschede.
Support: Pjotr

Gerelateerde events