Menu
Sophia Kruithof
vr 22 okt 2021
Sophia Kruithof
Winnares TVOH in Enschede.
Support: Eline Esmee

Let op! Dit is een regulier staand concert dus zonder 1.5 meter maatregel. Je kan dit evenement alleen bezoeken als je in het bezit bent van een geldige ticket i.c.m. een volledig vaccinatie- of herstelbewijs óf een aantoonbare negatieve test die is afgenomen via testenvoortoegang.nl

Worden de maatregelen tussen nu en de aanvang van het concert door de overheid gewijzigd dan houden wij ons aan de dan geldende maatregelen.

Sophia wint TVOH en gaat op tour!
In 2019 neemt Sophia deel aan The Voice Of Holland, waar ze tijdens haar Blind Audition haar eigen song Alaska mag spelen nadat ze zowel jury als publiek compleet had weggeblazen met een bloedstollend mooie uitvoering van Vincent van Don McLean. Haar deelname aan en uiteindelijke winst van The Voice of Holland geven een prachtig startschot voor het pad dat Sophia voor zichzelf heeft uitgestippeld.

Hoewel Sophia een meisje van weinig woorden was ontdekte ze al snel een andere manier om zichzelf te uiten; ze leerde zichzelf zingen, gitaar spelen, piano spelen en drummen. Tegen de tijd dat ze zeven jaar oud was wist ze het zeker: ik wil muziek maken. Daarna begint er een periode van schoolbandjes en zanglessen, op haar 12de verjaardag krijgt ze een studiodag cadeau met producer Arno Krabman (bekend van o.a. Suzan & Freek en Within Temptation). Dit is het startschot voor misschien wel een van haar grootste talenten: songwriting.

Verbaast over haar natuurlijke talent een eigen wereld te scheppen in tekst en muziek neemt Arno haar onder zijn vleugels en samen schrijven ze song na song. Uiteenlopend in sound, maar steeds weer datzelfde unieke creatieve van Sophia; een diepe volwassen emotionele laag, pakkende melodieën en haar unieke beeldende teksten. Support: Eline Esmee
De 25-jarige Eline Esmee zette haar songwriting skills in voor andere artiesten en schreef dus al voor Wildstylez en Mark Sixma maar nu is het tijd om alle energie in haarzelf te stoppen. Catchy songs die ook live op het podium met haar band overeind blijven en dat ga je vanavond zien!

vr 22 okt 2021
Sophia Kruithof
Winnares TVOH in Enschede.
Support: Eline Esmee

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!