Menu
Spinvis
do 11 nov 2021
Spinvis
Een heerlijke avond vintage Spinvis.

Let op! Dit is een regulier staand concert dus zonder 1.5 meter maatregel. Je kan dit evenement alleen bezoeken als je in het bezit bent van een geldige ticket i.c.m. een volledig vaccinatie- of herstelbewijs óf een aantoonbare negatieve test die is afgenomen via testenvoortoegang.nl

Worden de maatregelen tussen nu en de aanvang van het concert door de overheid gewijzigd dan houden wij ons aan de dan geldende maatregelen.

Wat ons betreft nu al de soundtrack van deze zomer en wat een magische clip erbij ook. Kijk hieronder naar Icarus van Spinvis en trakteer jezelf op een raketijsje vandaag!Spinvis op RSD!
Na een prachtig album vorig jaar duikt er zo maar ineens een nieuwe single van Spinvis op. Luister en kijk hieronder naar Tingeltangel Hersenpan.

Mocht je trouwens een plaat gaan scoren tijdens Record Store Day op 12 juni ga dan op tijd naar je lokale platenzaak want dan maak je kans op een gratis EP van Spinvis bij je aankoop waar deze single ook op staat. Dan verschijnt ook de door hem zijn samengestelde verzamel LP Utreg Punx inclusief 4 track Spinvis EP ‘Fuck The Originals’.Een blik in de Caleidoscoop van Spinvis is nooit hetzelfde. En toch weet je meteen met wie je van doen hebt. In het zweet van de festivalweide, de duisternis van de club, het pluche van het theater of de weerklank van je eigen vensterbank: zijn muziek brengt iedereen die ervoor open staat samen in hetzelfde gemoed. Een tikje melancholiek, maar hoopvol, vrij en met de blik vooruit.

Erik de Jong alias Spinvis is in twintig jaar uitgegroeid tot een van de meest eigenzinnige en veelzijdige artiesten in het Nederlandse poplandschap. Zijn succesvolle debuutalbum uit 2002 leek moeilijk op te volgen, maar toch wist hij die kwaliteit te evenaren met wondermooi-weemoedige platen als Dagen Van Gras, Dagen Van Stro (2005), Tot Ziens, Justine Keller (2011) en Trein Vuur Dageraad (2017). Ook zijn nummer 1-album 7.6.9.6. uit 2020 haalde ogenschijnlijk moeiteloos alle jaarlijstjes. Hits ook. Denk aan: Kom Terug, Bagagedrager, Ik Wil Alleen Maar Zwemmen.

Maar Spinvis staat nooit stil: er komt altijd weer iets nieuws. Of het nu een reeks EP’s is, een punksingle, een app of een album. De creativiteit kruipt waar het niet gaan kan. Op 11 november gelukkig weer te zien in Enschede!


do 11 nov 2021
Spinvis
Een heerlijke avond vintage Spinvis.

Gerelateerde events